Setari Cookie-uri

Iarna se poarta pielea

Readusa la " gustul " zilei sezonul trecut de catre toti creatorii de moda, dar in special de catre Chanel cu faimoasa geanta " Coco Cabas " , pielea colorata si lacuita se impune ca vedeta a sezonului.

Inapoi la pielea lacuita

O tendinta adorata de catre cele mai tinere dintre noi: incaltamintea acestei ierni luceste din toate partile, insa cu stil si moderatie. Modelele se afirma prin liniile indraznete si variate, promitand sa insoteasca toate stilurile feminine. Pielea are un efect cat se poate de “ glossy ”, asa ca fashionistele pretioase se vor simti flatate sa regaseasca stralucirea unei sofisticari fara limite care isi pune amprenta asupra acestei ierni.

Derby urban


In aceasta versiune, pielea colorata are si ea un cuvant de spus. Are o aparenta de pantofi masculini, sunt purtati cu inversunare de catre frantuzoaice si poti fi “ feminizati ” , in special de care femeile inalte, care nu se tem sa fie creative. Jeansi negri, pantaloni cargo sau gen smoching, iata cateva modalitati de a-i asorta.

Botine...altfel

Atitudinea casual revine prin modelul botinelor cu linie confortabila, toc jos si nuante calde, chiar pastelate. Si vestea buna este ca le poti combina cu usurinta cu o rochie in stil etnic, o fusta folk sau cu o pereche de jeansi. Un must-have de la care nu trebuie sa te abtii, mai ales ca iti completeaza foarte bine look-ul iernatic, iar reusita va fi si ea pe masura.

Genti din piele full-option

Culori pop-art

Asta pentru ca paleta cromatica este atat de variata incat ar fi pacat sa ne limitam. Asa cum am mai spus-o, gentile XXL sunt in din nou sezonul acesta. Si ce ar putea merge mai bine cu ideea de volum daca nu pielea neteada, lucioasa, in tonuri de negru elegant, albastru regal sau rosu sofisticat? Daca esti inalta, cu-atat mai mult ar trebui sa imbratisezi aceasta tendinta pentru ca da foarte bine. Daca esti mai scunda, stai linistita, nu te-am uitat nici pe tine: exista modele mici si medii la fel de frumoase, celebrele posete. Ca doar fiecare femeie trebuie sa-si gaseasca fericirea!

Tot vintage-ul

Iar in materie de genti inseamna forma supla in stil sixties usor revizuit. Un chilipir pentru fanele vintage intrucat putem spune cu toata increderea ca linia este cat se poate de reusita. Culoarea recomandata este cea de bordo sau visina, mai accesibila decat rosul stralucitor. Ba mai mult, te va ajuta sa accentuezi gri-ul rege al sezonului rece.


Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.