Setari Cookie-uri

Madrid: Raiul cumparaturilor!

Shopping-ul in capitalele europene, mai ales in perioadele de reduceri, a devenit o activitate extrem de populara si printre romani. Din ce in ce mai multi opteaza pentru cel putin un city break pe an, printre cele mai solicitate destinatii numarandu-se Madrid, Londra, Viena, Barcelona, Milano, Paris, Istanbul sau chiar Dubai (mai ales pentru targul de electronice ce are loc la fiecare inceput de an). Desi nu pot spune ca le-am incercat pe toate, pentru mine Madrid-ul ramane adevaratul paradis al cumparaturilor… si o sa va convingeti singure de ce.

Pe Calle Jose Ortega y Gasset lucrurile stau cam la fel, nume celebre din industria fashion: Louis Vuitton, Kenzo, Hermes, Versace, Benarroch, Calvin Klein si Chanel sunt doar cateva din tentatiile zonei.

Trebuie sa mai stiti ca intre orele 14 si 17 mai toate magazinele isi trag obloanele (spaniolii isi fac siesta fie acasa, fie in restaurante sau cafeterii), mai putin cele din centrele comerciale care raman deschise toata ziua (asta insemnand pana la maxim 10 seara). Duminica totul este pustiu, exceptie facand prima duminica din luna, cand magazinele sunt deschise pana in jurul pranzului.

Spor la cumparaturi!

Un articol de Silvia Nistor

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.