Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai faimoase rochii ale vedetelor

Se spune ca haina il face pe om. Nu se stie exact daca in urmatoarele 5 situatii rochiile le-au sporit celebritatea purtatoarelor, ori este adevarat ca pe tot ceea ce pun vedetele mana se transforma in aur, insa un fapt este clar: urmatoarele 5 rochii de seara sunt vedete de sine statatoare!

Noi am oscilat mult in a vota aceasta rochie pentru locul 1 sau urmatoarea. E drept, in topul celor mai celebre rochii din filme, aceasta a iesit pe locul 1. Insa noi suntem de parere ca intr-un top generalist, nimic nu poate concura cu micuta rochie neagra...


Locul 1 - Cea mai faimoasa rochie din toate timpurile

Nu exista urma de indoiala ca rochia neagra Givenchy purtata de Audrey Hepburn in filmul Breakfast at Tiffany's este cea mai celebra rochie din toate timpurile.

Rochia s-a vandut la licitatie cu aproape un milion de dolari, mai exact 923,187 dolari, chiar daca aproximarile initiale prevedeau ca rochia se va vinde cu maxim 150.000 $. Datorita acestui pret a intrat in cartea recordurilor ca fiind cea mai scumpa rochie croita pentru un film. Pana la acel moment, recordul era detinut de ocupanta locului 3 din topul nostru - rochia micutei Dorthy din Vrajitorul din Oz.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.