Setari Cookie-uri

Piese toamna-iarna

Daca esti in cautarea top-urilor, a fustelor, a rochiilor care pun accentul pe liniile-vedeta ale acestei ierni, iata in continuare cateva sugestii care sa iti coordoneze optiunile de-a lungul acestui sezon.

Forma sferica persista si sezonul acesta, impunandu-se pretutindeni, insa, cu precadere la capitolul fuste. Daca iti achizitionezi asa ceva, asigura-te ca are talie inalta si pliuri alternante, iar daca o gasesti si pe nuante de beige, cu-atat mai bine.

Accesorii ad-hoc

Geanta plisata

Reluand codurile elegantei pariziene intotdeauna in pas cu moda, o geanta din piele plisata te va ajuta sa afisezi un spirit contemporan. Forma prelunga, larga, nonsalanta le va vraji pe cele care vor sa acceada direct la efectele sale, iar fashionistele vor fi coplesite de coloritul brun foarte actual.

Piese de rezistenta

Pelerina boema

Pelerina revine triumfal. Mai eleganta decat un poncho, “ abordeaz-o ” pe nuante marine, cenusii, negre sau ciocolatii si fii sigura ca nu-ti lipseste din sifonier. Perfecta pentru fusta mini, aceasta se adapteaza si lungimilor conventionale a fustelor drepte si a pantalonilor de oras. Alura nonsalanta si nota sic este reafirmata cu-atat mai mult cu cat o combini cu o pereche de jeansi.

Palton new style

Si acesta face legea pe timp de iarna, asa ca iata-l reinterpretat, din lana, de aceasta data. Daca-l combini cu jeans, o geanta in voga si cu o pereche de cizme, vei genera senzatie in randul fashionistelor. Este o tinuta care degaja un iz foarte contemporan, care imbina perfect vintage-ul elegant cu note de inovatie.

Palton british

Il vei adora pentru pliurile scobite si carourile vag masculine, combinatie care iti va insufla un look british si le va cuceri pe devotatele stilului retro. Desi usor cambrat pe talie, cu guler restrans, croiala sa se mentine ultra-feminina.

Un articol de Ana Maria Tatu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.