Setari Cookie-uri

Cum mi-am petrecut ziua la Mall!

Adevar sau provocare? Provocare am zis, si asa am ajuns intr-o situatie neobisnuita! O zi la Mall, din zori si pana in seara! O zi la Mall, o sa spuneti... Cine nu a avut parte de asa ceva? Exact, iar cireasa de pe tort este surpriza special pregatita pentru tine la finalul articolului.

Dar pana la surpriza, recunosc, am fost tentata sa dau inapoi. Ce poti face o zi intreaga la Mall, cand alternativa este o zi de leneveala si un maraton de “House of Cards”, pe care l-am cam neglijat.

Pe de alta parte nu trebuia sa merg singura si putin shopping nu strica, asa ca am acceptat provocarea prietenei mele, care mi-a promis ca plictiseala nu isi va face loc in calendarul nostru. Asta era provocarea ei!

Nu sunt chiar “A Mall kind of girl”, dar nici genul care il ia pe NU in brate cand vine vorba de experiente noi: “Maine la 10 sunt la tine. O tinuta lejera si o rezerva de buna dispozitie sunt necesare. Si vezi ca trebuie sa gasesc o tinuta pentru nunta fostului meu prieten...”, s-a auzit vocea prietenei mele de la celalat capat al firului. (poveste adevarata, chiar daca pare desprinsa din "Sex and the City")

Citește și:

"Da, o misiune destul de grea, care o sa ne ia cel putin jumate de zi", mi-am spus. O cafea, o sueta mica si la 10:30 plecam spre metrou.

Se insoara iubitul meu

Nu am exagerat cand am spus "Houston we have a problem!", sa arati superb in ziua in care ex-ul ii promite luna de pe cer alteia nu e o afacere usoara, mai usor este sa “cauti acul in carul cu fan”, ar spune mama.

In drum spre Mall am schitat un plan si odata ajunse la destinatie a inceput aventura. Aveam nevoie de ceva Wow din toate punctele de vedere: pret, calitate si design. Acum ma bucuram ca am ales un Mall pentru shopping si ca nu a trebuit sa fugim prin tot orasul.

Asa cum ma asteptam nu a fost usor, pentru ca mereu avem in minte o tinuta a carei replica cu greu o gasim in realitate, dar am scos-o la capat in cele din urma.

Selfie in cabina de proba, telefonul fara fir (aveam nevoie de mai multe pareri), cel putin 10 rochii schimbate, fuste, pantaloni si pantofi care au zburat in toate directiile:

Citește și:

“Designul est ok, culoarea nu prea… pantalonii astia imi plac, dar nu crezi ca ma scurteaza? Vaaai, bluza este minunata! Nu stiu... Intelegi vreau sa arat wow, dar sa nu para ca m-am straduit prea mult!… “
Dupa aproximativ 4 ore de probat am reusit sa spunem ambele, “Da”, la unison. Primul “Da” a fost spus, de restul ne ocupam mai tarziu.

Pranz tarziu

Timpul a fugit pe banda rulanta si nu am realizat cand s-a facut ora 15:00, dar ne-am trezit cu bratele incarcate de pungi, pentru ca in drum poeticul “Sale” ne-a atras atentia si am inteles ca avem nevoie de ceva nou, ceva albastru si ceva de imprumut (bani pana la urmatorul salariu).

Bucuroase ca am pus mana pe cea mai hot tinuta din Mall, am hotarat sa organizam un pranz tarziu.

Sursa foto: unsplash (Tran Mau Tri Tam)

Cu atatia burgeri si aripioare picante in jurul nostru, am ales cate o portie de la Chinezesc, picanta, in acord cu ciripitul nostru din timpul mesei. Am incheiat festinul cu o limonada la barul de pe terasa Mall-ului si alte 2 ore au trecut in viteza pe langa noi.

Citește și:

Oglinda, oglinjoara

Daca tot mai aveam cel putin 3 ore de petrecut in Mall, am decis sa ne rasfatam cu o manichiura si cu un machiaj ca la carte, facut de fetele de la Sephora.

Sursa foto: unsplash (Manu Camargo)

Zis si facut! Incantate de noua manichiura, am plecat spre Sephora unde am luat la rand standurile cu parfum, pe care le-am testat pana am ajuns in punctul in care nici macar un kilogram de cafea nu ne-ar fi redat claritatea simturilor. Ametite de arome florale, scortisoara si patchouli, ne-am lasat pe mana make-up artistilor care ne-au explicat cum sa aplicam fardul de obraz si celebrul eyeliner (o sa mai exersez acasa, nici acum nu cred ca o sa imi reuseasca din prima).

O zi la Mall cu prietena sau "How to be single"

Multumite de ce ne-a spus oglinda, am decis sa incheiem ziua cu un film. Nu aveam nimic in plan si doream sa vedem ceva usor si funny, asa ca am ales “How to be single”, mai ales ca parea potrivit ocaziei.

Citește și:

Sursa foto: alejrest.com

“Mergem aici. Incepe intr-o ora si e perfect. Cu maruntisul ramas, iti fac cinste cu o Margarita."

O comedie usurica, plina de culoare si de clisee, nu foarte deranjante si o coloana sonora care ne-a facut sa batem ritmul pe podeaua cinemaului.

Nu am crezut ca voi spune asta, dar abia astept sa repet experienta.


Pentru ca totul a inceput cu un joc, va propun sa jucam Leapsa! Cine se baga? Cautam doua premiante!

Povesteste-ne experienta ta sau spune-ne cum ti-ai imagina o zi perfecta la Mall, lasandu-ne mai jos un comentariu si poti castiga o zi la MAX la Mega Mall.

Stati numai sa vedeti ce v-au pregatit cei de la Mega Mall. Premiul, in valoare de 500 de euro, contine:

  • mic dejun PAUL
  • pranz PIZZA DOMINIUM
  • cina IL VENETIANO (150 lei)
  • World Class (2 persoane)
  • rasfat la salon GETT'S
  • voucher cumparaturi (10 x 50 lei)
  • Cinema City (2 bilete)
  • Kit Sephora + make-up de seara (250 lei)
  • Inghetata MOO
  • Voucher MELI MELO (50 lei)
  • Voucher WHY DENIS
  • Voucher ZA-ZA Underware
  • Kit Douglas (2 persoane)

Suna bine, v-am spus!

Citește și:

Greu de crezut ca poti castiga toate astea intr-un singur premiu? Vezi toate detaliile in Regulamentul Concursului.

Fetelor, concursul nostru a ajuns la final! Ne bucuram de entziasmul vostru si de faptul ca ati impartasit cu noi experientele voastre! Abia astept sa aflu cine se va bucura de o zi de rasfat la Mega Mall!

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.