Setari Cookie-uri

Incaltaminte: Tendinte

Exista cateva trenduri esentiale care predomina in sezonul toamna-iarna 2007. Este un sezon al nostalgiei si al contrastelor! Sunt alaturate: romantismul si agresivitatea, indrazneala si simplitatea, retro si modern. Colectia te poarta in timp, in anii ’40, o adevarata reflectare a momentului in care Kennedy si Marilyn Monroe se aflau in primplan. Pe de alta parte, designerii japonezi ai anilor ’80 sunt din nou in lumina reflectoarelor.

Detaliile precum pietrele conice, modelele geometrice si tocurile cu forme geometrizate pot fi regasite si in designul pantofilor cu talpa ortopedica. Pentru barbati, formele sunt elegante, iar pielea lacuita si nuantele metalice isi fac aparitia in stilul sport ultra-performant. Paleta neutra este inviorata de cateva culori luminoase. Tonurile metalice de argintiu si auriu vor domina acest trend. Cizmele din nylon si moon boots pot candida la titlul de produse favorite ale liniei. Imprimeurile fragmentate si un look stralucitor sunt ideale pentru o noapte petrecuta in club. Aceasta gama a colectiei toamna-iarna 2007 este eleganta si sofisticta. Alaturi de negru, cele mai frecvente culori sunt verdele, maroul si albastrul.

Medieval Rock

Falduri, invechit, vintage, uzat, lucruri purtate in umbre, sufletul unui luptator, sunt termeni care descriu perfect trendul “Medieval Rock”. Desi nu este punk, se resimt influentele look-ului new age si underground. O tendinta ideala pentru cei care prefera o tinuta mai excentrica.

Farmecul incontestabil al palariilor supradimensionate si al posetelor brodate ne determina sa trecem in revista si coletia de accesorii. Alaturi de palariile si posetele cu o tenta nostalgica, bratarile mari si colierele in forma de inima sunt preferatele acestui sezon; cu siguranta vor improspata rutina zilnica cu un aer tineresc.

Informatii oferite de ALDO

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.