Setari Cookie-uri

Tinutele unei shopaholice

In lumea stralucitoare a orasului New York, Rebecca Bloomwood este o mare iubitoare de distractii, care se pricepe foarte bine la cumparaturi poate chiar putin prea bine.

Isla Fisher s-a bucurat la fel de mult de procesul de creare a costumelor ca si Field. “A fost extrem de placut sa o creez pe Rebecca Bloomwood impreuna cu Patricia Field,” spune Fisher. “E un stilist uimitor, cu o viziune unica. Am vrut ca Becky sa aiba un stil aventuros si eclectic, dar si de tipul “o fata oarecare”, pe care sa il poata intelege toata lumea. A fost un echilibru amuzant intre imaginea ei tanara, proaspata si colorata, dar si stilul de moda de inalta tinuta.” “Becky este mult mai aventuroasa in materie de stil fata de mine – si mult mai constienta de imaginea ei,” continua Fisher. “Eu ma imbrac mai degraba in blugi si tricouri.”
“Becky e o fata fericita,” spune Field. “Desi are probleme cu cheltuieli si datorii mari, fundamental este o persoana pozitiva. Isla e foarte animata, amuzanta, sexy, draguta si tanara – deci am trait situatia ideala. In plus, stiam ca Jerry Bruckheimer vrea sa foloseasca multa culoare in film, ceea ce mie imi convine, pentru ca iubesc culorile. Iata deci ce calitati reflecta costumele pentru Isla, in rolul lui Becky.”
In aceasta imagine, Rebecca poarta o pereche de pantofi cu tocuri inalte de la Dior, fusta si jacheta Prada si un top Gap. Majoritatea pantofilor purtati in film sunt Dior, insa acestia sunt preferatii actritei principale, conform declaratiei sale.
Ma dau in vant dupa cumparaturi este primul film in care exista scene filmate intr-un magazin Prada!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.