Setari Cookie-uri

Tinutele unei shopaholice

In lumea stralucitoare a orasului New York, Rebecca Bloomwood este o mare iubitoare de distractii, care se pricepe foarte bine la cumparaturi poate chiar putin prea bine.

ISLA FISHER (Rebecca Bloomwood) a castigat recent cronici excelente pentru rolul ei alaturi de Ryan Reynolds in comedia romantica “Definitely, Maybe,” din distributia careia mai fac parte Abigail Breslin si Rachel Weisz. In plus, a fost una dintre vocile din hitul de animatie adaptat dupa povestea clasica a Dr. Seuss, “Horton Hears a Who,” alaturi de vocile lui Steve Carell si Jim Carrey.
Fisher este cunoscuta in special pentru rolul sau apreciat de critica, fata pe care o place Vince Vaughn in filmul blockbuster “Wedding Crashers.” Palmaresul ei din lumea filmului mai include “The Lookout,” scris si regizat de Scott Frank si avandu-i in distributie pe Joseph Gordon-Levitt si Jeff Daniels; comedia “Hot Rod” cu Andy Samberg; “Wedding Daze” cu Jason Biggs; filmul lui David O. Russell “I Heart Huckabees”; si “Scooby-Doo.” A mai jucat in serialul TV “Pilot Season”, alaturi de actorii de comedie David Cross, Andy Dick si Sarah Silverman.
In aceasta imagine, Rebecca Bloomwood poarta un ceas Hermes portocaliu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.