Setari Cookie-uri

Tinutele unei shopaholice

In lumea stralucitoare a orasului New York, Rebecca Bloomwood este o mare iubitoare de distractii, care se pricepe foarte bine la cumparaturi poate chiar putin prea bine.

Realizatorii filmului stiau ca personajul principal din “Ma dau in vant dupa cumparaturi” trebuia sa fie interpretat de o actrita cu totul deosebita, cu mult talent si spirit. Ca urmare, au apelat la Isla Fisher pentru acest rol. “Ea a furat inimile tuturor in ‘Wedding Crashers’ si ‘Definitely, Maybe,’” spune producatorul Jerry Bruckheimer. “Filmul “Ma dau in vant dupa cumparaturi” sta efectiv pe umerii ei. Este extraordinar sa vezi cat de bine se potrivesc spiritul, inteligenta si umorul ei in fiecare secventa.”
“M-am gandit ca Isla ar fi perfecta pentru acest rol,” adauga regizorul P.J. Hogan. “E un rol pentru care ne trebuia o actrita extrem de placuta, dar si cu mult talent. Important este ca Isla este o actrita de comedie foarte talentata. E o specie rara: o femeie frumoasa care nu se teme sa se prosteasca din belsug. Nu se teme de nimic – si exact asta ne trebuia pentru personajul ei.”
Sophie Kinsella, autoarea cartilor si producator asociat al filmului, este de acord: “Isla e fantastica. E amuzanta, plina de caldura, atragatoare – e genul de fata care ti-ai dori sa fie prietena ta cea mai buna.”

Foto: Prooptiki

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.