Setari Cookie-uri

Fashion News

Fie ca esti o fashionista adevarata si esti dependenta de cumparaturi, precum simpatica Rebecca Bloomwood, fie ca esti o femeie stilata careia ii place sa-si reimprospateze garderoba din cand in cand, cu siguranta iti doresti sa fii intotdeauna la curent cu ultimele noutati in materie de moda!

Magielle Lingerie Boutique si Meli Melo – Paris isi unesc fortele in campania “Un CADOU nu vine niciodata singur”, o campanie dedicata femeilor pasionate de moda si frumusete!
In perioada 1 – 21 aprilie, raspunsul la intrebarea “Lenjerie sau bijuterii?” este numai unul: ambele! Daca plasezi o comanda pe www.magielle.ro in aceasta perioada, primesti automat, indiferent de valoarea comenzii tale si fara tragere la sorti, un Voucher Meli Melo – Paris, pentru o pereche de cercei!
Gaseste completarea perfecta a garderobei tale si – de ce nu? – a unei seri romantice, iar noi iti facem cadou o pereche de cercei din argint, impachetati frumos, intr-o cutiuta speciala, de la Meli Melo – Paris! Vei primi acest cadou sub forma unui Voucher Meli Melo – Paris, pe care il vei putea valorifica direct la magazinul online Meli Melo – Paris, odata cu prima ta comanda de bijuterii si accesorii inspirate din ultimele tendinte ale modei frantuzesti!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.