Setari Cookie-uri

Tinute de Film (II)

Asa cum am promis, saptamana asta revin cu nou episod din seria "Tinute de Film".

Pentru ca ne-a lovit caldura, mi-a venit in minte scena cu Lolita citind in iarba sub jetul unui furtun, si ca sa continui in aceeasi nota usor sarita de pe fix, au urmat la rand "Factory Girl" si "The Dreamers".

Lolita - Topurile scurte si pantalonii scurti cu talia inalta

Cred ca am pus mana pe Lolita pe la 17 ani. Am gasit-o in biblioteca parintilor si numele cartii m-a atras ca un magnet. Mai tarziu am vazut si filmul, dar nici azi nu pot sa spun daca mi-a placut sau nu prea. Am un sentiment incert. Poate ca ar trebui sa citesc din nou, sau macar sa mai dau o sansa filmului.


Dar un lucru e sigur, tinutele Lolitei imi revin mereu in minte. Imi place mixul de inocenta si senzualitate.

Pantaloni scurti (€39.44), Sarafan (139,99 lei), Costum de baie (€81.69), Top (129,99 lei), Ochelari (219,90 lei)

Rochie (139.90 lei)

Citește și:

"Lolita, lumina a vietii mele, vapaie a viscerelor mele. Supliciul meu, suflet al meu. Lo-lii-ta: varful limbii executa o miscare in 3 timpi, coborand pe valul palatului ca sa atinga, la timpul trei, dintii. Lo-Li-Ta" (Lolita. Vladimir Nabokov).

Factory Girl - Animal print, cercei si machiaj dramatic

Cand ma gandesc la Edie Sedgwick imi vin in minte cerceii mari (o adevarata opera de arta) si machiajul dramatic (ochii conturati cu tus din abundenta, cutele pleoapelor definite, si genele superioare si inferioare foarte dense).

"Factory Girl" spune povestea modelului, artistei si actritei de vita nobila, Edie Sedgwick, cunoscuta ca fiind unul din superstarurile create de Andy Warhol.

Daca nu ati vazut inca filmul, o sa dau putin din casa: faima, arta, sex, droguri, dragoste, psihoza, abandon si muzica.

Citește și:


"Ati analizat vreodata lucrurile in asa masura, incat sa nu va mai dati seama care este diferenta dintre real si ceea ce ati creat in capul vostru?" (Edie Sedgwick)

Haina de blana (€140.84), Cercei aurii (€16.90), Ochelari (219,90 lei)

Cercei triunghi (€8.45), Tus (39,00 lei), Body (91,99 lei), Cercei argintii (€14.08)

Palarie (154,99 lei), Bluza cu dungi (39,90 lei)

The Dreamers - Bereta si rochia rosie

Si mergem inainte cu drama, "The Dreamers" spune povestea unui student din America, care ajuns in Paris se trezeste in valtoarea unui conflict erotic. Actiunea filmului se desfasoara pe fundalul revoltelor studentesti din Paris si in plus face referire la diverse filme ale cinamatografiei clasice, pe care triunghiul amoros le imita adesea.


In ceea ce priveste vestimentatia vei fi aruncata in universul boem caracteristic Frantei. Catifea, halate de matase, senzuala rochie rosie, rochia midi si berete.

Citește și:

Rochie albastra (149.90 lei), Bereta (), Pantofi (109 lei), Rochie Verde (109.90 lei)

Rochie (€56.34)

"Da, sunt beat. Si tu esti frumoasa. Si maine dimineata, voi fi treaz, dar tu vei fi inca frumoasa" (Matthew, The Dreamers)


Tu cu ce stil te identifici?

Sursa foto homepage: instagram.com/bestmoviesandactors/

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.