Setari Cookie-uri

Cu ce ma imbrac de ziua mea?

Fetelor, am o problema. Se apropie ziua mea si, ca de fiecare data, nu am idee cu ce sa ma imbrac.

Adica, mint, dupa cateva zile de framantari, cred ca am gasit ceva potrivit. Avand in vederea ca nu o sa petrec intr-un club sau la vreo terasa, pentru care as avea o rochie sau doua prin dulap, nu a fost foarte usor.

Anul acesta am optat pentru o petrecere campenaesca si pentru ca refuz sa ma imbrac in pantaloni, am pus ochii pe o fusta.

Nu am timp de alergat prin oras si am ales si de data asta varianta shopping-ului online, pentru ca mi se pare cea mai lejera varianta.

Fusta asimetrica cu imprimeu floral

Fusta (177 lei)

Ce spuneti? Mie imi place ca e lejera si imi ofera libertate de miscare si in plus este ideala pentru o tinuta bohoo chic, cum imi doresc. O voi combina cu un top scurt.

Sandale joase

Sandale (139.90 lei)

Ma bucur foarte tare ca, de data asta, nu trebuie sa imi chinui picioarele cu tocuri. Stim foarte bine de cata alergatura este nevoie in astfel de situatii (chiar daca in secret visam sa fim noi cele servite).

Citește și:

Rochie alba

Rochie (€63.38)

Am ajuns si la partea cadourilor. Nu ca nu m-as da in vant dupa surprize, dar m-am indragostit de rochiile albe si mi-am facut-o deja cadou pe cea din imagine.


Aveti alte ideei? Voi cu ce v-ati imbraca pentru o astfel de ocazie?

Sursa foto homepage: unsplash.com/ Morgan Sessions

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.