Setari Cookie-uri

Visul unei nopti de vara: rochiile din dantela

Purtata de regi si regine, printi si printese, dantela este reprezentativa stilului baroc, rococo si perioadelor elisabetine si victoriene. Insa ocupa un loc important in preferintele doamnelor si domnisoarelor si in perioada noastra, asa ca articolul acesta este pentru tine, femeia eleganta, frumoasa si mereu cu zambetul pe buze.

Si pentru ca vara este sezonul cu cele mai multe evenimente si petreceri de la care nu ai voie sa lipsesti, iti recomand cu drag rochia din dantela, cea mai potrivita pentru orice ocazie se iveste. Fii tu regina momentului si acapareaza toata atentia!

Ocazii speciale

Daca ar fi dupa mine, m-as imbraca la orice ocazie cu rochii lungi. Dar pentru ca sunt micuta de statura si nu ma avantajeaza rochia pana in pamant, am de ales intre una scurta si una asimetrica, model care, sincer, nu imi displace deloc.

Rochii din dantela

Rochie neagra: 299.90 lei
Rochie cambrata: 129.90 lei
Rochie cu bretele: 149.90 lei
Rochie rosie: 219.90 lei

Rasfat din cap pana in picioare

Cum spuneam, imi plac rochiile lungi. Nu ca as avea motive sa imi ascund corpul, dar sunt genul de persoana careia nu ii place sa se expuna prea mult. Si, in afara de asta, femeile care poarta rochii lungi mi se par misterioase si extrem de atragatoare.

Citește și:

Rochii lungi din dantela

Rochie alba: 262 lei
Rochie sirena: 349 lei
Rochie fara bretele: 242 lei
Rochie cu bretele subtiri: 242 lei

Girlie

Vara ne cam obliga sa purtam haine sumare, iar asta inseamna ca pana si rochiile trebuie sa fie dimensiuni reduse. Chiar si eu am indraznit vara asta sa accept prezenta rochiilor scurte in viata mea, iar pentru nuntile la care ma pregatesc sa merg, cu siguranta am sa aleg o rochie scurta din dantela.

Rochii scurte din dantela

Rochie navy: 122.49
Rochie alba: 131.99 lei
Rochie cu spatele gol: 154.99 lei
Rochie cu bretele subtiri: 131.99 lei

Rochii din dantela in culori

Dantela este fascinanta in orice culoare. As purta-o in toate nuantele. Turqoise-ul care vine bine oricarei blonde, negrul misterios, rosul pasional, albul pur... fiecare are farmecul ei si ofera eleganta femeii care o poarta.

Rochii elegante din dantela

Rochie turquoise: 125.37 lei
Rochie neagra: 229 lei
Rochie cu spatele gol: 199 lei
Rochie eleganta: 215 lei

Citește și:

Decolteu adanc

Recunosc ca as vrea sa am curajul sa port, cel putin o data in viata, un model de rochie atat de indraznet. Nu imi dau seama exact ce fel de ocazie ar trebui sa fie ca sa ma imbrac asa, dar este un punct pe lista " x lucruri pe care trebuie sa le faci pana in 35 de ani".

Rochii din dantela: Rochie scurta

Rochie cu decolteu adanc: 42.25 euro

Dantela crosetata

Am gasit si versiunea cuminte a rochiei de mai sus. O rochie midi la fel de frumoasa si de interesanta, careia i-as gasi imediat o ocazie pentru a o purta. Poate chiar la nunta celei mai bune prietene de la sfarsitul acestei luni.

Rochii din dantela: Rochie bodycon

Rochie midi: 56.32 euro

Visul unei nopti

As imbraca rochia asta in fiecare zi petrecuta pe nisipul fin. Nu m-as putea desparti de ea, as purta-o cu drag la o plimbare romantica la apus de soare, dar si pe timp de zi, printre valurile marii.

Rochii din dantela alba

Boohoo Lace: 39.44 euro

Eleganta de vara

Ei bine, aceasta rochita m-a cucerit fara sa am vreo scapare. Este cu adevarat deosebita si as purta-o pe strazile din Grecia, la un restaurant in aer liber, departe de blocurile gri, unde as merge sa iau cina cu iubitul meu.

Citește și:

Rochii din dantela midi

Rochie din dantela: 70.42 euro


As mai fi avut multe rochii din dantela pe care sa vi le prezint, dar ma opresc aici. Eu zic ca aveti de unde sa o alegeti pe cea potrivita, cu toate ca eu mi-am pus deja deoparte bani pentru vreo trei dintre ele.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.