Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii rosii pentru domnisoare de onoare

Mergand pe principiul "nu lasa pe maine ce poti face azi", m-am gandit sa vin in ajutorul tau cu o mica propunere in ceea ce priveste rochia perfecta pentru momentul in care tu trebuie sa stralucesti in calitate de domnisoara de onoare. Stii doar cat este de greu sa te decizi ce vrei sa porti ca sa arati impecabil.

A fi domnisoara de onoare nu este o sarcina usoara. Stresul incepe inca din momentul in care incerci sa iti dai seama ce rochie s-ar potrivit cu evenimentul si continua inclusiv in ziua nuntii, cand trebuie sa te asiguri ca miresei nu ii lipseste nimic.

Si nu doar modelul rochiei este greu de ales, ci si culoarea. Mov, roz, albastru, verde... sunt nuante preferate de tinere, insa rosul parca le intrece pe toate.

In continuare te las in compania catorva modele de rochite superbe si la indemana oricui, de care te vei atasa fara indoiala.

Rochia de printesa

Acest tip de rochie se potriveste perfect femeilor miserioase, care nu vor sa lase la vedere mai mult decat ar trebui. Este o rochie superba, care inspira delicatete si poate fi purtata atat la nunta, cat si la botez.

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie cu fundita: 409 lei

Rochia pe umar

O rochie potrivita pentru serile de vara, cand temperaturile scad usor si este posibil ca intr-o rochie scurta sa iti fie racoare. Are broderie aplicata, iar umarul lasat gol da un plus de eleganta acestui model.

Citește și:

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie pe un umar: 259 lei

Rochia din dantela

Sa nu se supere mireasa daca la un moment dat toate privirile si toata atentia se va indrepta asupra ta. Rochia de fata iti garanteaza succesul in materie de senzualitate.

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie din dantela: 349 lei

Rochia cu decolteu

Tineretea si frumusetea sunt trecatoare, de aceea profita cat poti de darurile cu care ai fost inzestrata. Nu te ascunde dupa haine largi, care te acopera din cap pana in picioare, ci lasa-ti la vedere, in limita bunului simt, calitatile!

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie cu decolteu: 329 lei

Rochia vaporoasa

Aceasta rochie realizata din voal te va face sa te simti ca o printesa in salonul de nunti al palatului. Fii printesa indemanatica de care mireasa este dependenta in cel mai important moment din viata ei!

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie cu dantela: 349 lei

Rochia mulata

Rochie rosie si mulata, dar si cu decolteu? In acest caz este permis! Rochia este lunga, asa ca nu se pune problema ca ai putea cadea in cealalta extrema. Fii indrazneata!

Citește și:

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie mulata: 124.90 lei

Rochia cu volanase

Incearca sa treci peste tiparul rochiilor de nunta si vino cu ceva nou! Daca esti singura domnisoara de onoare, cu atat mai mult poti alege un model mai rar intalnit la astfel de ocazii.

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie cu volanase: 77.46 euro

Rochia cu spatele gol

Sa recunoastem ca spatele gol al unei femei atrage toate privirile. Chiar daca nu ii vei vedea, fii sigura ca toti barbatii te vor admira si se vor intreba cine este aceasta femeie misterioasa.

Rochii lungi pentru domnisoare de onoare

Rochie cu spatele gol: 49.29 euro

Rochia cu un umar gol

Da, cu rochia asta fii sigura ca nu o sa te uite cineva prea curand! O aparitie inedita demna de o domnisoara de onoare sigura pe ea, careia ii place sa primeasca complimente si sa fie in centrul atentiei.

Rochii rosii pentru domnisoare de onoare

Rochie pe un umar: 149.90 lei

Rochia eleganta

Daca ti-ai obisnuit cunoscutii cu aparitile elegante, poti incerca asta si atunci cand prietena cea mai buna te roaga sa fii omul ei de incredere la nunta. Un model pe cat de elegant, pe atat de misterios si atragator.

Citește și:

Rochii pentru domnisoare de onoare

Rochie cu dantela: 699 lei

Rochia asimetrica


Tu cat timp aloci cautarii unei rochii pentru nunta la care esti invitata?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.