Setari Cookie-uri

(II) Ce rochii de plaja poti comanda online!

Am revenit cu o noua serie de rochii de plaja care te fac irezistibila pe nisipul fierbinte. De aceasta data, am pus accentul pe rochiile lungi, potrivite pentru femeile puternice, elegante si constiente de calitatile cu care au fost inzestrate. Achizitioneaza-le de pe magazinele online!

Chiar daca mai avem doar o luna de vara si inca cateva saptamani calduroase din luna septembrie, nu inseamna ca s-a incheiat sezonul rochiilor indraznete de vara! Este o multime de modele care asteapta sa ocupe un locusor special in dulapul tau.

Ispita in dantela alba

Nu incape indoiala, acest model indraznet este piesa de rezistenta a verii! Poart-o daca vrei ca toate privirile sa fie atintite asupra ta, insa important de stiut este faptul ca merge "accesorizata" doar cu un bronz uniform si o atitudine de invingatoare!

Rochii de plaja: Rochie lunga din dantela

Rochie lunga: 239 lei

Transparenta la malul marii

Zambetul, spatele drept si capul sus sunt "accesoriile" care se potrivesc perfect acestui model de o transparenta ispititoare. Imbrac-o daca vrei sa fii o femeie eleganta chiar si pe plaja!

Rochii de plaja: Rochie lunga transparenta

Rochie neagra: 59,90 lei

Libera la mare

Daca vrei sa te simti libera si bine in pielea ta, asigura-te ca rochia ta de plaja este vaporoasa si dintr-un material fin. Un model asimetric, cu imprimeu discret colorat, ofera siguranta si te poate insoti fara probleme la masa de pranz de la terasa de pe plaja.

Citește și:

Rochii de plaja: Rochie midi vaporoasa

Rochie cu imprimeu: 119,90 lei

Negru transparent

Daca stii ca ai lucrat tot anul ca sa ai un trup de invidiat, atunci este indicat sa porti o rochie neagra transparenta, care iti pun perfect formele si bronzul in valoare.

Rochii de plaja: Rochie midi vaporoasa

Rochie asimetrica: 89,90 lei

Alb imaculat

Albul face casa buna cu bronzul. Daca simti ca pielea ta este suficient de caramelizata, pune-o in valoare cu ajutorul unei rochite de un alb imaculat. La soare, oamenii se vor putea uita, dar la tine ba.

Rochii de plaja: Rochie scurta alba

Rochie cu broderie:

Alb si negru

Un pui dragalas de dalmatian pierdut pe plaja? Nu! Esti tu bronzata, vesela, libera, superba! Este rochia care te invita la dans si te determina sa accepti invitatia la petrecerea de pe plaja.

Rochii de plaja: Rochie scurta vaporoasa

Rochie vaporoasa: 84,90 lei

Atitudine indrazneata

Unele dintre noi sunt mai indraznete si bravo lor, pentru ca asta este atitudinea adecvata pentru o vacanta petrecuta pe litoral. Daca te numeri printre acestea, atunci nu te da inlaturi de la distractie. Pentru un vibe mai bun, iti recomandam tricoul lung care acopera fix cat e necesar din trupul tau.

Citește și:

Rochii de plaja: Tricou tip camasa

Tricou lung: 145 lei

Dungi verticale

O camasa lunga cu dungi verticale ma duce cu gandul la pat si la odihna, iar modelul din imagine ma face sa ma imaginez ridicandu-ma din patul de la hotel, deschid balconul si in fata ochilor vad psicina si marea.

Rochii de plaja: Camasa lunga

Camasa lunga: 45.07 euro

Negru vaporos

Cand merg la barul de pe plaja ca sa imi cumpar un cocktail, imi place sa afisez un zambet sincer, sa pasesc ca si cum as fi pe un podium, iar hainuta pe care am luat-o peste costumul de baie sa imi mangaie trupul si sa ma faca irezistibila.

Rochii de plaja

Rochie cu cordon: 36.62 euro

Rosu pasional

Cine ar putea sa reziste in fata unei femei care poarta o rochie de culoare rosie? Nimeni! Iar rosul este o nuanta rar intalnita la plaja, asa ca este inca un motiv sa fii tu cea care se deosebeste de celelalte femei frumoase si bronzate.

Rochii lungi de plaja

Rochie rosie: 36.62 euro

Boho style

Aceasta este o rochie ceva mai deosebita. Iese total din tiparul rochilor de plaja, dar este alegerea perfecta daca ai un stil rebel, boem si iti place sa te diferentiezi de ceilalti.

Citește și:

Rochii de plaja: Rochie din dantela

Rochie boho: 64.79 euro

Alb inocent

Mie personal aceasta rochita imi place mult de tot, desi ma duce cu gandul la fete cuminti si nopti salbatice. Afisezi dimineata o atitudine inocenta, iar seara te dezlantui ca o felina.

Rochii de plaja: Rochie din dantela

Rochie cu broderie: 28.15 euro

In valurile marii

Am spus-o in repetate randuri si o mai spun: ador rochiile cu spatele gol. Un spate gol, bronzat, dat cu ulei, atins de o mana puternica de barbat... ma trec fiori pe sina spinarii numai cand ma gandesc.

Rochii de plaja: Rochie cu spatele gol

Rochie cu spatele gol: 42.25

Negru crosetat

Cum spuneam mai sus, un trup bronzat si bine lucrat cere un outfit transparent. Daca nu e dantela sau material transparent, este rochia crosetata. Nimeni nu ar putea sa isi dea seama daca esti o fata cuminte, sau o femeie pasionala.

Rochii de plaja: Rochie crosetata

Rochie crosetata: 167,30 lei


Tie ce tip de rochie ti se potriveste? Eu as incerca in concediul asta una alba din dantela si una neagra transparenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.