Setari Cookie-uri

Sezon plin de culoare!

Fiecare nou sezon aduce cu el, asa cum e si normal de altfel, o serie de schimbari, mai mult sau mai putin radicale, carora nu trebuie neaparat sa ne supunem orbeste, dar pe care ar fi bine sa le cunoastem pentru a nu face niste greseli monstruoase si pentru a ne improspata look-ul. De fapt, toate colectiile de podium ale marilor designeri trebuie privite ca niste liniii directoare, in niciun caz ca un "must", marea arta constand in definirea unui stil propriu, cat mai potrivit fiecareia dintre noi.

Violetul se reinventeaza, in toate nuantele posibile de la lila la mov inchis, trecand prin ametist, vinetiu sau lavanda.

Culorile vibrante (cu personalitate) si-au incarcat bateriile si au revenit cu forte proaspete, asa ca daca va gandeati ca veti avea parte de un sezon rece monoton si posomorat, va inselati amarnic! Turcoazul, verdele, galbenul, albastrul cat mai electric vor atrage toate privirile. Iar pentru un look inedit le puteti combina cu gri!

Nuantele aurii si metalice sau altfel spus stralucitoare, care fac din nou legea, vor arata perfect in combinatie cu centurile late si cu dresurile mate, ori negre ori in culori puternice (de pietre pretioase), precum: violet-ametist, rosu-rubin, galben-chihlimbar sau verde-smarald. Aceste doua elemente, dresurile si centurile, pot fi abordate fie ca accent al tinutei, fie ca element central.

Mare atentie deci, caci se anunta un sezon plin de culoare! Insa din cand in cand, nu ezitati sa va “jucati” un pic si cu acele culori sau nuante care vi se pare ca nu va caracterizeaza sau nu va prind...S-ar putea sa aveti surprize...si s-ar putea ca acestea sa fie chiar placute!

Un articol de Silvia Nistor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.