Setari Cookie-uri

Din cap pana in picioare: Tips & Tricks - Cum iti alegi garderoba daca ai bustul mic

Cum sa-ti alegi tinuta daca ai bustul mic? Cum iti alegi sutienul? Costumul de baie? Bluzele, rochiile, ba chiar pantalonii? Conteaza toate acestea? DA! Citeste mai jos de ce!

Ca nicio femeie nu e multumita de cum arata – asta stie toata lumea. Ar putea deveni un fel de zicala universal-valabila.

Ca foarte putine femei stiu sa-si aleaga garderoba astfel incat sa mai “indulceasca” partile de care nu sunt tocmai mandre si sa le arate lumii pe acelea ce nu au nevoie de “indulcire”… si asta e adevarat.

Tocmai pentru a nu te incadra in tipologia femeii care nu se pune in valoare, ne vom intalni aici sa-ti dam tips & tricks, de cum sa-ti construiesti garderoba, in functie de silueta. Astazi, dam sfaturi femeilor cu sanii mici. Ce sa-si aleaga in materie de croiala, imprimeu, taieturi, culoare si accesorizare – de la dedesubt pana la deasupra.

1. In ceea ce priveste sutienul, incepem cu ce sa NU alegi. Nu cumpara sutien push-up cu jumatate de cupa sau sutien cu burete! Se pot intampla accidente in care buretele se turteste, deformeaza, sau in care cupa nu pare plina. Nu vrei asta, nu? Alege un model de sutien cu cupa triunghi, cu dublura. Se va mula perfect pe sanii tai si va aduga volum intr-un mod natural. Poti alege si un sutien balconette cu cupa plina si bustul tau va capata o marime in plus.

Citește și:

Sutien negru cu dublura (59 lei)

Sutien balconette roz (99 lei)

2. Cand alegi costumul de baie, cauta sutiene cu “artificii” de volum: drapaje, incretituri, pliseuri, volane, franjuri. Mai functioneaza si contrastul de culoare – slipul negru, sutienul bej – dar si printurile “galagioase”: floral, abstract sau geometric, in antiteza cu uni sau bloc de culoare. In ceea ce priveste slipul, opteaza pentru stilul de boxeri retro, cu talie inalta doar daca alegi un sutien cu extra volum, in rest alege modele clasice.

Costum de baie (276 lei)

Bustiera imprimeu tropical (125.42 lei)

3. Bluzele, topurile, camasile trebuie sa ai aiba un numitor comun: rotunjimile. Gulere rotunde, decolteuri barcuta (nicidecum anchior) dau impresia de “plin”. Evita croiala evazata, bluzele maxi, ce sunt mai inguste in zona bustului si se largesc spre baza. Extra pont: buzunarele in zona pieptului te ajuta!

Citește și:

Camasa cu imprimeu (139,90 lei)

Bluza (52,90 lei)

4. Aceasta idee poate fi extrapolata si la rochii: evita modelul larg spre baza, pe cel baby-doll cu corset in partea de sus – ah, cate accidente am vazut in zona aceasta! Alege croieli cu insertii de texturi ce atrag atentia: dantela, piele, sau modele cu mici artificii de croitorie – volane, franjuri, in zona pieptului. Tot de evitat – rochiile lasate pe umeri, rochiile Empire, cu talia ridicata sub bust.

Rochie (219 lei)

Rochie roz cu dantela (319,99 lei)

Rochie (238.29 lei)

5. Si am ajuns la partea de jos. Poate cea care v-a facut sa va intrebati “Ce legatura au pantalonii si fustele ori blugii cu sanii mici?” Pai au! De exemplu, in ceea ce priveste jeansii si pantalonii evazati, mai bine uiti de ei, daca ai bustul mic. Se va crea impresia de dezechilibru. La fel si daca alegi fuste baby-doll sau cu volane. Desigur, aici iti vindem un pont: cand vrei sa porti evazat, echilibreaza proportiile cu volum in partea de sus. Sau alege croieli drepte ori skinny la pantaloni si jeans si fuste creion.

Citește și:

Fusta alba din dantela (169,99 lei)

Fusta plisata (149,99 lei)

Blugi slim (209 lei)

Sursa foto homepage: unsplash/Kris Atomic

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.