Setari Cookie-uri

S-a dat startul la reduceri! Cumpara-ti online perechile de pantofi preferate!

Sunt sigura ca si tu numeri printre femeile innebunite dupa haine, pantofi si accesorii, acele femei care isi pun bani deoparte la fiecare salariu pentru ca in perioada reducerilor de sezon sa isi reinnoiasca garderoba. Si pentru ca sunt sigura de asta, ti-am pregatit un material cu multe perechi de pantofi, balerini, sandale la pret redus.

Cand vine vorba de perechea preferata de pantofi, gasim toata rabdarea din lume pentru a astepta momentul cand se da startul la reduceri si o putem achizitiona la un pret accesibil. Acel moment a venit!

Magazinele online au scos la inaintare cele mai frumoase produse ale lor si se intrec acum in reduceri... si in calitate! Iata ce perechi simpatice am gasit eu:

Sandale cu toc

A mai trecut o vara si tot nu ai indraznit sa porti sandale cu toc? Te provoc sa alegi o pereche din cele puse la reducere si pana vara viitoare sa exersezi mersul pe tocuri in casa. Si eu mai am inca de lucra la partea asta. Stiu ca o sa merite efortul!

Sandale cu toc

Sandale Tamaris cu franjuri: 120 lei (-50%)
Sandale Aldo: 160 lei (-50%)
Sandale Tamaris cu toc si platforma: 120 lei (-50%)

Sandale joase

Visez ca vara 2017 sa ma prinda mai ordonata. Iar asta inseamna sa imi achizitionez un pantofar ceva mai mare si sa imi aranjez ca la carte toate perechile de sandale pe care intentionez sa mi le cumpar la reducere. Si vorbesc in special despre cele cu talpa joasa... deh, comoditatea e comoditate!

Citește și:

Reduceri sandale cu talpa joasa

Sandale Otter din pvc: 64 lei (-50%)
Sandale Otter argintii: 149 lei (-40%)
Sandale Otter din piele: 124 lei (-50%)
Sandale Otter maro: 124 lei (-50%)

Platforme

Dupa sandalele cu talpa joasa, platformele mi se par cele mai usor de purtat. Am gasit atatea modele superbe la reducere, incat ma sperie dorinta arzatoare de a le avea pe toate. Le indragesc cu atat mai mult cu cat le pot combina atat la o tinuta de club, cat si la una office. Nu pot lipsi nici din dulapul tau cu incaltaminte!

Sandale cu platforma

Sandale negre La Compania Natural: 164 lei (-50%)
Sandale Otter cu imprimeu floral: 249 lei (-50%)
Sandale din piele OJJU: 142,50 lei (-50%)
Sandale albastre OJJU: 120 lei (-50%)

Pantofi sport

Tot din comoditate, mi-este cel mai la indemana sa pun in picioare o pereche de pantofi sport. Daca in copilarie nu stiam ca ii pot purta si cu fustite si rochite, acum situatia s-a schimbat, asa ca nimeni niciodata nu o sa ma poata opri sa imi umplu pantofarul cu perechi de tenisi si adidasi de toate formele si culorile.

Citește și:

Pantofi sport reduceri

Tenisi Cath Kidston: 139,99 lei (-20%)
Tenisi OJJU roz: 113,90 lei (-40%)
Adidasi rosii depurtat.ro: 69 lei (-30%)
Pantofi sport zoot.ro: 110 lei (-50%)

Balerini

Balerinii sunt dragalasi. Sunt comozi, sunt elegantei, sunt usor de combinat, mai pe scurt, au toate calitatile pentru a ocupa un loc important alaturi de celelalte perechi de incaltari preferate. Eu ma risc sa ii port chiar si pe timp de ploaie... imi protejeaza suficient picioarele si se mai si usuca repede, deci nu am de ce sa imi fac griji.

Reduceri balerini

Balerini Big Star din piele intoarsa: 84,90 lei (-35%)
Balerini roz depurtat.ro: 39 lei (-20%)
Balerini Xti perforati: 82,50 lei (-50%)
Balerini OJJU din piele intoarsa:128,99 lei (-40%)

Sub 100 de lei

depurtat.ro ne pune la dispozitie o varietate maare de pantofi, sandale, espadrile, platforme pentru toate gusturile. Grabeste-te daca vrei sa mai prinzi modele pe masura ta!

Citește și:

Incaltaminte la reducere

Sandale cu toc subtire: 55 lei (-27%)
Espadrile colorate: 49 lei (-29%)
Sandale cu platforma: 89 lei (-18%)
Pantofi sport: 49 lei (-25%)
Sandale bej cu platforma: 55 lei (-35%)

Astea sunt cateva dintre numeroasele perechi de pantofi, sandale, balerini, espadrile pe care le-am vazut si mi-au placut. Acum e randul tau sa alegi ce iti place!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.