Setari Cookie-uri

Toamna asta se poarta treningul!

Magazinele online ne-au pus la dispozitie o multime de treninguri moderne care sa ofere confort si flexibilitate in timpul petrecut la sala sau in zilele cu multe drumuri de facut.

Nu am mai purtat un trening din clasa... a 6-a. Il tin minte in detaliu. Eram indragostita de el, asa ca il purtam aproape zilnic, nu doar la orele de sport.

De atunci si pana in prezent nu mi-am mai indreptat atentia spre treninguri, insa am inteles ca au revenit in trenduri. Si pentru ca ne pregatim deja de toamna, nu ar strica sa pastram in dulap 1-2 modele pe placul nostru.

Albastru feeric

Sunt doua situatii in care visez sa port acest model de trening: la alergat in parc (cu castile in urechi, in lumea mea) si pe balconul unei pensiuni de la munte (afara este racoare, am in picioare niste botosei plusati si ma incalzesc cu o cana de cafea cu lapte).

trening-albastru

Trening albastru: 349 lei (starshiners.ro)

Negru provocator

Iata un model de trening care iti vine greu sa crezi ca estei chiar un trening. Nu m-as teme sa ies cu el la o sesiune de shopping, cu conditia ca in picioare sa am o pereche comoda de pantofi sport.

Citește și:

trening-negru

Trening negru: 349 lei (starshiners.ro)

Increzatoare si sexy

As accepta in orice moment sa port un trening modern cu pantaloni cambrati si buzunare laterale. Este un model sport-casual, potrivit pentru zilele in care pur si simplu vrei sa te simti bine in pielea ta fara sa depui prea mult efort.

trening-gri-inchis

Trening gri inchis: 177 lei (maxine.ro)

Nuante viu colorate

Daca esti o fire vesela, inseamna ca preferi sa vezi totul in culori, iar garderoba ta este alcatuita din hainute viu colorate. Pentru tine am ales acest trening vernil, ca sa iti asigure un outfit perfect pentru plimbarile pe timp racoros.

trening-vernil

Trening vernil: 177 lei (maxine.ro)

Femeia moderna

Alege sa porti un costum sport-casual din bumbac cu insertii din piele ecologica in zilele cand vrei sa adopti un stil lejer. Este perfect pentru plimbarile cu prietenii in parc, iar croiala lejera, va face din look-ul tau, unul in tendinte.

Citește și:

trening-gri-cu-negru

Trening gri cu negru: 179 lei (zonia.ro)

Bluza scurta cu gluga

Se ia o pereche de pantaloni albi cambrati, i se adauga o bluza scurta cu gluga si se formeaza astfel un costum sport modern, super sexy, care o sa iti dea incredere in timpul orelor petrecute la sala sau in parc, la alergat.

trening-cu-bluza-scurta

Trening cu gluga: 69 lei (wildfashion.ro)

Sexy and I Know It

Cand stii ca ai petrecut ore intregi in sala de fitness, vrei ca cei din jurul tau sa observe si sa te felicite pentru rezultatele obtinute. Asta inseamna ca ai nevoie de un outfit care sa iti scoata in evidenta si mai puternic fundul ferm si abdomenul plat. Un trening negru din doua piese care se muleaza perfect pe formele tale este tot ce ai nevoie!

trening-mulat

Trening mulat: 69 lei (wildfashion.ro)

Confort si siguranta

Nu stiu voi, dar mie imi place sa port haine in care ma simt... in siguranta. Poate ca suna putin ciudat exprimarea, dar asta este descrierea cea mai potrivita din punctul meu de vedere. Este si cazul acestui trening. Pur si simplu imi inspira siguranta si confort.

Citește și:

trening-albastru-cu-strasuri

Trening albastru cu strasuri: 39,99 lei (ppt.ro)

Look fresh

Adopta un look fresh si tineresc cu ajutorul acestui set sportiv foarte chic! Un trening satinat, cu imprimeu si bluza cu umarul gol - outfitul perfect pentru o iesire in oras cu prietenele, pe timp de zi, sau cateva exercitii in aer liber.

trening-satinat

Trening satinat: 359 lei (starshiners.ro)

Costume pentru femei sportive

Alege treningul potrivit, imbraca-l si ai sa vezi ca nu o sa vrei sa il mai dai jos de pe tine. Mergi cu el la o plimbare in parc, la lasarea serii, si o sa simti gustul placut al sportului, al vietii sanatoase!

treninguri-de-dama

Trening Adidas Linear: 391 lei

Trening Adidas Frieda: 310 lei

Costum Jogging Everlast: 135 lei

Va provoc ca toamna aceasta sa puneti pantofii si balerinii deoparte si sa va antrenati in parc sau in sala de fitness!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.