Setari Cookie-uri

Spune-mi unde-ti faci concediul ca sa-ti spun ce sa porti

Pe munte, la mare sau city-break? Alege-ti tinuta in functie de concediul tau

Mergi intr-o statiune la munte si ai de gand sa mergi pe trasee. Nici macar nu vrei sa te ridici de pe plaja; ah, poate doar sa faci o baie in mare. Vei lua orasul cu asalt, vei bate toate strazile si vei vizita toate muzeele. Indiferent care e varianta ta de concediu ideal, noi iti spunem ce sa porti

In viziunea mea, exista trei categorii de concedii: cel activ, cel cultural si concediul lenes. Oricare ar fi modalitatea ta de relaxare si de a-ti reincarca bateriile, m-am gandit sa iti arat cateva tinute chic si confortabile, alese pe spranceana, pentru ca tu sa mai ai o singura grija: alegerea destinatiei, biletele de avion si o sesiune zdravana de shopping online! Okay, cateva griji, dar toate frumoase. Sa-i dam bataie!

1. City-break - Daca de data aceasta alegi sa fii Globetrotter in concediu, sa vezi cat mai multe dintr-un oras, sa cunosti strazile ca la tine acasa, sa testezi gastronomia specifica si sa pierzi zile intregi prin muzee, atunci ai nevoie de haine si incaltaminte confortabile, neaparat stilate. Si as mai adauga eu, pline de viata – sa-ti dea chef de city-break! Ce zici de pantaloni tip cullotes alaturi de o bluza cu umerii dezgoliti, mocasini chic si un rucsac cu print?

Citește și:

Bluza, 159,99 lei

Pantaloni, 169,90 lei

Rucsac, 23,93 lei

Mocasini, 209 lei

2. La munte - Ai pregatit izoprenele, sacii de dormit si cortul. Bocancii sunt la loc de cinste, iar traseul asteapta sa fie cucerit. Cu siguranta esti o tipa activa si iti gasesti linistea departe de galagia oraselor, in natura. Asadar, pe poteci de munte, e important mai intai sa fii in siguranta, sa alegi materiale de calitate, haine care respira si accesorii necesare. Stai linsitita, am ales o tinuta stylish, chiar si asa! Colanti, maiou, hanorac – in caz ca ajungi sus-sus, unde e racoare, incaltaminte speciala si un ceas ca sa cronometrezi traseul – cool, nu?

Hanorac, 115 lei

Top cu imprimeu, 321,99 lei

Colanti, 199,90 lei

Ceas, 29,33 lei

Bocanci, 251,99 lei

3. La mare - Daca in vacanta aceasta simti nevoia sa lenevesti pe un sezlong la plaja si sa faci pauze de inot, aplicat crema de protectie si testat gama de cocktailuri, atunci stiu bine ce cauti: costumul de baie perfect pentru silueta ta, accesoriile de care ai nevoie si mici piese de beachwear, pentru a fi mereu o aparitie eleganta, rafinata. Costumului de baie nu trebuie sa-i lipseasca palaria, caftanul de plaja, flip-flopsii si ochelarii de soare!

Citește și:

Palarie, 115 lei

Ochelari de soare, 517,99 lei

Costum de baie, 191 lei

Caftan plaja, 25.34 euro

Flip flops, 3,90 euro

foto prima pagina: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.