Setari Cookie-uri

Botinele

Le-am vazut prima data pe la inceputul sezonului trecut in prezentarile lui Alexander McQueen si ale lui Marc Jacobs...lacuite, din piele intoarsa, platforme, cu fermoar(e), nasturi, sireturi, fundite sau, mai nou, tinte, botinele raman un must-have si in acest sezon pot fi purtate cu orice, de la jeans skinny la fuste cu volane.

In cazul in care sunt purtate cu fusta, recomandarea stilistilor in ceea ce priveste botinele este ca atat acestea, cat si ciorapii sa fie intr-o culoare cat mai apropiata de cea a fustei, pentru a nu se crea o linie discrepanta intre tivul fustei si marginea superioara a botinei.

Sezonul acesta puteti accesoriza cu incredere botinele la trench-uri si pardesiuri. Iar pentru un efect de senzatie asortati-le cu o esarfa sau un fular.

Cum purtam botinele?

Umbla vorba ca botinele, asemenea altor articole vestimentare, ar arata bine numai pe silfidele fotomodele...Vestea buna este ca nu e nimic mai neadevarat.

Daca sunteti:

Inalta si slabuta: Look fabulos: o pereche de skinny jeansi sau leggings

Inalta si cu forme: Cea mai buna alegere: o tunica lunga si o pereche de colanti

Plinuta: Rezultat de exceptie: o rochie cu croiala simpla, dreapta si dresuri mate (inchise la culoare)

Micuta: Combinatia fatala: o fusta “gogosar” sau o pereche de pantaloni scurti cu manseta si o bluza care urmeaza linia corpului
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.