Setari Cookie-uri

Talie inalta: 8 motive

Cand marele comeback al taliei inalte a fost anuntat anul trecut, probabil nu am fost entuziasmate de aceasta idee, dar mai mult ca sigur, aceasta se regaseste in aceasta perioada atat pe catwalk-uri, cat si pe strada. Inca nu sunteti convinse? Veti fi!

- Sa nu uitam de efectul vizual pe care-l creeaza spre exemplu pantalonii cu talie inalta: ridicandu-va talia cativa centimetri acestia va lungesc si subtiaza picioarele. Asadar, aveti curajul sa purtati pantaloni skinny, chiar si albi.

- Daca nu sunteti foarte inalte, indrazniti sa purtati jeansi sau pantaloni barbatesti cu talie inalta, evazati. Purtati-i cu tocuri si veti castiga 10 cm de unde nici nu va asteptati!

- Talia inalta marcheaza feminitatea, cu un puternic accent masculine. Hainele cu talie inalta creeaza un look extrem de feminin in lipsa unei vestimentatii care emana senzualitate. Fara sa va dati seama, un pantalon cu talie inalta creeaza o alura de femeie puternica, increzatoare in fortele proprii.

In concluzie, vesti bune pentru cele dintre noi care nu avem un abdomen perfect lucrat si nici o talie de viespe! Chiar daca nu suntem perfecte acesti pantaloni ne vor scoate in evidenta formele feminine!!

Un articol de Loredana Toma

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.