Setari Cookie-uri

Cuplul perfect de Craciun: 3 tinute mix & match pentru voi doi

Cum sa va imbracati de Craciun in functie de ocazie

Unde faceti Revelionul? V-ati hotarat deja, asa este? Cu siguranta stiti si unde petreceti de Craciun. Dar v-ati gandit cum sa va imbracati pentru a castiga titlul de “cel mai frumos cuplu”? Ei bine, ne-am gandit noi pentru voi.

Zilele libere de Craciun sunt un prilej extraordinar de a va relaxa, de a va reincarca bateriile, de a petrece timp in doi, dar si alaturi de prieteni si de familie. Desigur, sunt un prilej bun de a lua cateva kilograme (desi o portie zdravana de bulgareala pe zi v-ar putea ajuta sa nu) si de a va etala cel mai frumos cuplu si cea mai frumoasa tinuta. In functie de unde petreceti Craciunul, v-am pregatit outfit-uri ce se potrivesc sau completeaza reciproc (asa ca voi doi )

1. Tinuta eleganta – daca veti petrece Craciunul intr-un restaurant sofisticat sau intr-un club – trebuie sa fie la patru ace dar si confortabila – pana la urma, veti servi masa, veti dansa si veti sta ore bune acolo! N-ai cam vrea sa te stranga rochia sau pantofii, nu? Asa cum nici iubitul tau nu si-ar dori sa fie “teapan” doar de dragul elegantei. Asa ca:

Citește și:

EA: Alege o rochie midi, intre sexy, feminin si… functional. Detaliile din dantela sunt safe, insa nu merge atat de departe incat sa alegi spatele gol sau rochiile de gala, lungi din catifea. Cel mai bine e sa legi un model croit lejer (nu mulat, ba poate chiar tip-sac, fara talie) cu un detaliu chic (decupaje, umerii goi, pliseuri sau volane asimetrice). Cauta sa nu iti chinui picioarele, pentru ca daca iti vei numara fiecare pas pe ringul de dans, adio distractie! Alege pantofi cu toc kitten – sunt la moda si extrem de prietenosi cu talpile tale. La o astfel de tinuta, te mai sfatuim sa alegi un plic metalic si o bijuterie de efect. Pentru aceasta rochie, cerceii mari sunt perfecti. Mai ales daca iti prinzi parul intr-un coc si ii lasi sa-ti incadreze fata.

Rochie - 249 lei
Pantofi cu toc - 275,99 lei
Plic alb - 219 lei
Cercei - 27,90 lei

Citește și:

EL: Doua cuvinte – camasa si pantaloni. Desigur, poti avea cu tine si sacoul, dar nu exagera. Nu-ti lua si vesta, butonii si cravata, esarfa sau papionul. Alege mai bine un costum bine croit si o camasa care sa permita miscarile. Intotdeauna, poarta pantofi eleganti, fara detalii in plus.

Camasa - 69 lei
Costum - 239,90 lei
Pantofi - 479, 99 lei

2. Tinuta urbana – daca ziua de Craciun e prilej de iesiri in club, pub, cafenea si bineinteles, la plimbari prin oras, cu familia ori prietenii – e definita de taieturi casual, functionale si de articole in trend, cool. Si daca e vorba de timp petrecut pe-afara, bineinteles de paltoane, jachete, bocanci, cizme, caciuli si manusi. Oricand se poate lasa cu o bulgareala sau vreun om de zapada, cine stie?

EA: Alege o pereche de pantaloni din tweed sau stofa din lana. Cauta un model nici foarte stramt (confort), nici foarte larg (intra prea lesne zapada). Adauga un pulover pe gat, sunt foarte chic in iarna ce urmeaza. O pereche de ghete cu un toc mic, elegant dar la o adica ideal de fugit prin zapada, o jacheta si “arsenalul” mai sus enuntat si gata!

Citește și:

Pantaloni - 419,90 lei zoot
Pulover - 99 lei
Botine - 529 lei

EL: Un cuplu asortat e un cuplu reusit, asa ca fii oglinda ei – alege si tu pantaloni din stofa si o helanca tricotata, pe gat. Sau poate un T-shirt cu cardigan, de ce nu? Ia-ti bocancii si fii gata sa fii cel mai chic boyfriend din grup. Pam-pam!

Pantaloni - 106 lei
Pulover pe gat - 315 lei
Cardigan - 289 lei
Tricou - 74,90 lei
Cizme - 573 lei

3. Daca esti acasa de Craciun, daca sunteti doar voi doi sau sunteti cu parintii ori familia, va sfatuim sa combinati fara exceptie piese vestimentare confortabile. Stim bine ca sarbatorile acasa se lasa cu ospat pe cinste, leneveala pana tarziu, discutii la un vin fiert. In plus, ai nevoie de haine lejere sa poti manca bine si mai ales, sa te misti cu usurinta in timp ce aduci noi si noi feluri de mancare la masa

EA: Iti spunem doar atat: rochie tricotata si botine. Eventual un ceas sau un colier chic, simplu. Daca vrei sa te simti copil din nou, cauta ceva Christmassy – coarne de ren sau caciula cu bradut

Citește și:

Rochie tricotata - 139,90 lei
Botine - 394 lei
Ceas - 708, 90 lei
Colier - 79,99 lei

EL: Jeans lejeri + o camasa lejera cadrilata si o vesta + cizme sau ghete si mult chef si voie buna! Distractie placuta si spor la cumparaturi!

Jeansi - 369,90 lei
Camasa - 579 lei
Vesta - 399,99 lei
Cizme - 788 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.