Setari Cookie-uri

Regina pe ringul de gheata! Patine pentru experiente noi

Iarna asta incearca ceva nou! Ia-ti inima in dinti, patinele in picioare si lasa-te purtate de val pe ringul de gheata!

Cand eram mica imi doream sa devin doua lucruri: dansatoare si patinatoare. Cu miscarile de dans era ceva mai usor sa le exersez si sa le invat, dar cand venea vorba de patinat, situatia se complica.

Primisem cadou de la o verisoara o pereche de patine albe. Imagineaza-ti ca eu nu am mers niciodata pe rotile sau pe role, dar pe patine am facut ture lungi... pe covorul din casa.

De atunci si pana acum nu am indraznit sa imi mai pun in picioare o pereche de patine si sa imi indeplinesc macar pe jumatate visul. Pana anul asta, cand trebuie sa bifez "mersul la patinoar" de pe lista lucrurilor de facut pana in 30 de ani.

Asa ca m-am interesat cat costa o pereche de patine si sunt gata sa cuceresc ringul de gheata.

Patine optimiste

Imi place sa numesc aceasta pereche de patine - "patine optimiste".

E si simplu sa iti dai seama de ce: culorile te binedispun si, odata ce le-ai pus in picioare, te vor face sa te simti ca o printesa a ghetii.

Citește și:

Patine: patine alb cu roz

Patine Jackson: 209 lei

Patine negru cu bleu

Nu toate femeile isi doresc sa fie flower power, asa ca am cautat o pereche de patine negre, care sa le scoata in evidenta atitudinea puternica si independenta.

Sau cel putin asta imi inspira mie un outfit sau incaltamintea neagra. In cazul patinelor, daca sunt negre, nu vei parea o bombonica de fata care are nevoie de ajutor pe patinoar, ci mai degraba o femeie sigura pe ea.

Patine de gheata: patine negre

Patine K2 Andra Ice: 330 lei

Patine alb imaculat

Intotdeauna mi-am inchipuit ca o femeie nu are cum sa fie patinatoare in adevaratul sens al cuvantului daca nu are patinele albe.

Patine albe, costum alb, cu detalii stralucitoare, parul prins in coada de cal, trupul tras ca prin inel si eleganta cat cuprinde.

Patine de gheata: patine albe

Patine Fila: 225 lei

Patine gri - roz

Trebuie sa stii ca patinele din magine, oricat de mari ar parea, au o constructie cu greutate redusa, asta inseamna ca iti vor usura miscarile pe gheata.

Citește și:

Sunt dotate cu izolatie termica si beneficiaza de un brant conceput pentru o mai buna izolare termica a talpii.

Patine de gheata Fila

Patine Fila: 285 lei

Patine cu model

Nu doar modelul este important la o pereche de patine.

Ca si in cazul unei perechi de incaltaminte obisnuita, conteaza cel mai mult sa iti creeze confort si sa iti ofere siguranta.

Cat despre caldura, nu trebuie sa iti faci griji... patinele sunt confectionat pe interior dintr-un material catifelat, pufos si calduros.

Patine de gheata

Patine Powerslide: 190 lei


Nu conteaza daca este pentru prima oara cand incerci sa patinezi, dar nici daca esti o patinatoare cu experienta... toate modelele prezentate mai sus sunt potrivite pentru orice nivel de experienta. Deci, ce spui? Iti faci curaj iarna asta?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.