Setari Cookie-uri

Peste 10 feluri in care poti purta blana in iarna ce urmeaza

Blana - iti tine de cald si iti "tine de chic" in iarna aceasta! Iata cum s-o porti!

Fara doar si poate,sezonul rece este unul… blanos . Iar acesta este cu atat mai blanos, cu cat aceasta textura luxoasa (si calduroasa, yeeeei!) este omniprezenta. De la imbracaminte, la accesorii si incaltaminte blana si insertiile din blana sunt la mare cautare pentru iarna lui 2017.

Blana cu fir lung, blana moale, fina, blana “tepoasa”, in culori tari, electrice, in nuante apropiate de natural, blana naturala sau ecologica, modelele uni sau dimpotriva cu pattern-uri “galagioase”, gulerele si salurile calduroase, hainele impunatoare, luxoase, aplicatiile la cizme, ghete si botine, bordurile la genti – si cate si mai cate! Descopera cum sa te “imblanesti” pentru iarna care vine!

1. Vestele cu gulerul din blana raman in tendinte si daca alegi un model elegant, de seara, poti completa rochia ta lunga de ocazie cu o astfel de vesta. Sfatul nostru alege ton in ton si alege negru.

Citește și:

Vesta cu guler din blana -149 lei

2. Se poarta insa si vestele sport-casual, cele cu tricotaje sau acelea care amintesc de jachetele tip College sau de Bomber Jacket. E un fel de preppy-style blanos!

Vesta sport casual - 622 lei

3. Pentru ca este un sezon rece al vestelor din blana, afla ca se poarta si modelele in tonuri “disco” ce amintesc de nebunia anilor ’80 si de decada nouazecista. Ce zici de albastru electric?

4. Ce-ar fi blana fara piele? O jacheta Biker din piele ce are in completare insertii de blana e ideala pentru jeans, fusta scurta de clubbing sau chiar pantalonii la dunga!

Geaca cu piele si blana - 726 lei

5. Blana ajunge si la tricotaje de purtat pe dedesubt. Un cardigan tip halat cu guler de blana este must-have.

Cardigan cu blana sintetica - 299,99 lei

6. La fel de IN sunt si paltoanele, vestele si blazerele ce amintesc de pielea si blana de cojoc.

Citește și:

Blazer cu imitatie piele - 145 lei

7. De la croiala trecem inca o data la textura. Te informam ca pe langa blana scurta, sau cea cu fir lung si neted, se poarta si blana “ciufulita” sau imitatia din blana “nepieptanata”, savage, daca vrei.

Geaca pufoasa - 159,99 lei

8. Ti-am promis blana si la accesorii! Si ne tinem de cuvant! Blana “migreaza” si la ghete si cizme dar si la mocasini si pantofi tomnatici.

Balerini multicolori - 1739 lei

Cizme scurte - 439 lei

9. Si gentile cu si din blana se poarta! Ce zici de asta? Indraznesti sa iei blanita de mana?

Geanta multicolora - 1590 lei

10. Si finalizam povestindu-ti despre alte acessorii cu sau din blana pe care sa le cauti sa-ti tina de cald si de chic in iarna ce vine. Gulerele si salurile sunt must-have, la fel si micutele brelocuri (pentru timidele care inca nu au curajul sa aleaga o geanta totalmente din blana) si diademele sau aparatorile de urechi.

Citește și:

Guler - 619 lei

Breloc multicolor - 179 lei

Aparatori urechi - 69,90 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.