Setari Cookie-uri

Lenjeria intima potrivita

Cum ne alegem lenjeria astfel incat sa ne simtim confortabil? Este foarte dificil sa apari in postura de femeie sexy daca nu te simti confortabil.

Trupul tau

Joaca-te cu punctele tale forte. Doresti sa iti ascunzi picioarele ? Alege o camasa de noapte lunga, cu bretele foarte subtiri si decolteu adanc, in forma de V - cele baby-doll descopera foarte mult din picioare si din bust - si asigura-te ca vei purta pantofii potriviti. Daca vei combina o lenjerie sexy cu o pereche de flip-flops, efectul nu va fi in niciun caz cel asteptat. In aceasta situatie o pereche de stiletto vor face ravagii. Si manusile au farmecul lor, sa stii ! Camasile de noapte baby-doll, vaporoase, iti vor ascunde burtica daca simti ca te deranjeaza, dar in acelasi timp iti vor permite sa-ti arati picioarele. Daca doresti sa porti ceva sexy, fara sa expui ceva in mod deosebit, exista numeroase lenjerii elegante si usoare pe care le poti purta si in momentul in care esti gazda unui cocktail care dureaza mult peste miezul noptii.

Lenjerie "de ocazie" - Chilotei rosii pentru Revelion

Cumpara lenjerie speciala pentru Revelion. De ce? Pentru ca traditia spune ca trebuie sa porti chilotei rosii in noaptea dintre ani pentru a avea parte de pasiune tot anul. Acum... stiti si voi cum e cu traditiile: daca nu-i adevarat, n-ai nimic de pierdut, dar daca este adevarat si nu respecti traditia, atunci vei regreta amarnic!

Va doresc un An Nou plin de pasiune si de fericire!

Un articol de Loredana Toma

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.