Setari Cookie-uri

Moda in 2008

Moda este in continua schimbare, in fiecare sezon aparand noi tendinte in materie de culori, croiala, aplicatii, combinatii si cam tot ce tine de stil. Daca vrei sa fii actuala si in pas cu moda, noi iti spunem ce se mai poarta inca in aceasta iarna, la ce trebuie sa renunti pentru sezonul urmator si ce este hot pentru primavara care se apropie.

Extrem de seducator in acest sens este stilul balerina, pe care specialistii il recomanda atat pentru aceasta iarna, dar mai ales pentru primavara. Incepand cu gulerele inalte, terminate la baza gatului, pana la rochii vaporoase si fuste din tul, sifon sau crep-sifon, stilul feminin revine in forta.

In materie de incaltaminte, foarte hot in aceasta iarna au fost botinele cu tocul inalt si varful rotund sau cizmele fronsate si cele din lac. Insa daca pana acum erau la mare cautare pantofii argintii, aurii, sau in culori stralucitoare, pentru 2008 specialistii ne recomanda sa alegem pantofi in culori neutre, care sunt mult mai in voga in acest sezon.

Inspirati-va, tineti cont de recomandarile specialistilor si realizati-va propriul stil, care sa va puna in valoare si sa alunge monotonia!

Un articol de Lucia Ionescu

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.