Setari Cookie-uri

Moda in 2008

Moda este in continua schimbare, in fiecare sezon aparand noi tendinte in materie de culori, croiala, aplicatii, combinatii si cam tot ce tine de stil. Daca vrei sa fii actuala si in pas cu moda, noi iti spunem ce se mai poarta inca in aceasta iarna, la ce trebuie sa renunti pentru sezonul urmator si ce este hot pentru primavara care se apropie.

Croiala simpla si eleganta a fost o nota comuna a colectiilor de moda. Taieturile simple, realizate in materiale fluide ofera un look sofisticat pentru o femeie puternica si hotarata.

In ceea ce priveste paltoanele, se merge de la o croiala usor rigida a unor materiale puternice precum blana naturala sau sintetica (noi o recomandam pe cea sintetica) pana la paltoane midi, care se impun in tendindentele acestei primaveri. Foarte sic sunt si tunicile in carouri sau cu imprimeuri geometrice, dar si cele in culori vii, prevazute cu curele din scai sau din lac, precum si vestele din lana sau casmir.

Pentru un stil aparte adauga garderobei tale camasile, fie ca sunt fronsate, tip tunica, cu mansete supradimensionate, guler, insertii metalice sau diferite aplicatii. Aceste camasi, alaturate unor jeansi skinny, te transforma cu siguranta intr-o femeie fatala. Profita de acesti jeansi daca te avantajeaza, deorece moda pantalonilor este posibil sa se schimbe radical. In colectia de primavara-vara 2008, Chanel a propus pantalonii bufanti, insa tot cu talie inalta, care sunt cu adevarat surprinzatori, combinati eventual cu o tunica midi cambrata, sau cu un sacou. Si Prada a schimbat croiala pantalonilor in colectia pentru acelasi sezon, orientandu-se catre pantalonii evazati, trend specific anilor '70.

De altfel specialistii au sesizat trecerea de la stilul puternic masculin care s-a impus in sezonul toamna-iarna, catre un look mult mai feminin pentru aceasta primavara. Unii dintre ei recomanda stilul safari, un stil vesel, stralucitor si dulce. Croielile specifice acestuia sunt menite sa subtieze silueta, iar imprimeurile sunt, cum altfel, puternic colorate. Bluze si rochii cu imprimeuri africane, florale sau abstracte, jachete cambrate, cu cordon in talie, curele din piele si mai ales rochii trapez sau creion, din materiale fluide, vaporoase.

Rochiile cu imprimeuri sunt un must-have pentru sezonul primavara-vara. Se pune accentul in special pe rochiile lungi in culori si modele diferite, de la culori aprinse la pale, dar neaparat cu printuri de inspiratie asiatica sau africana. Rochiile mulate care sa sublinieze formele, accesorizate cu curele pentru evidentierea taliei, sunt extrem de feminine si provocatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.