Setari Cookie-uri

Fashion news

Ochelari de soare Escada si Police, costume de baie de la Magielle si Debenhams, deja faimosii anti-pantofi MBT si multe, multe alte noutati in moda iata ce ti-am pregatit pentru editia de astazi Fashion news!

Un articol de Raluca Mateescu

Pe scena faimosului Centru de Expozitie Millenaris din centrul Budapestei, culorile si accesoriile momentului au pus in evidenta cele mai noi modele MBT intr-un spectacol de moda multimedia care a suprins audienta. Introdusa printr-o productie speciala a teatrului vizual Attractions si continuand cu un moment dedicat originii Masai a povestii MBT si a bucuriei miscarii naturale, noua colectie a prezentat modele destinate atat timpului liber, cat si tinutelor elegante de birou. Inspirata din moda tinerilor, prima parte a fost dedicata modelelor cu accent sport si culori deschise, in timp ce tinutele urmatoare s-au axat pe gama profesionala MBT, adecvata ritmului cotidian.
Colectia de primavara-vara 2009 MBT este acum disponibila si in Romania in magazinele deschise in Bucuresti (Vitantis Shopping Center), Targu-Mures si Cluj.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.