Setari Cookie-uri

In and out

Ce mai este si ce nu mai este in voga pentru sezonul care urmeaza? Anumite tendinte au facut furori in anul care tocmai s-a incheiat, dar acum expertii considera ca este suficient si a venit momentul sa schimbam ceva in stilul nostru. Ce anume trebuie insa sa schimbam?

Insa asa cum observa si specialistii P&G, in cele mai multe cazuri buzele au ramas naturale, si pe masura ce ne apropiem de primavara se accentueaza aceasta tendinta spre culori naturale. Acest trend schimba si punctul de atractie, dinspre buze catre ochi.O culoare naturala pentru buze permite un machiaj sofisticat al ochilor, pentru a-i evidentia.

Genele false

Daca vreti o schimbare de look, optati pentru genele false, care confera privirii un plus de expresie. Avantajul lor este ca nici macar nu veti mai avea nevoie de un machiaj special pentru ochi si veti arata bine inca din mometul in care va veti trezi. Aveti grija insa ca prelungirile sa fie in ton cu nunata genelor voastre naturale, pentru evita aspectul fals si inestetic.

Volanele

Per ansamblu, sezonul toamna/iarna 2007 nu a fost frivol; nu prea au existat volane, funde si nici dantele romantice, desi a fost un sezon jucaus si creativ.

Colectiile de primavara au fost insa invadate de volane. Fie ca au ales volane discrete, fie mari si asimetrice, podiumurile de prezentare au fost invaluite si dominate de volane. Acest stil senzual si romantic in acelasi timp, foarte fresh, este in ton cu sezonul ce urmeaza.

Ceasurile

Daca pana acum nu s-a vorbit foarte mult despre ele, ci mai degraba despre bijuterii per ansamblu, acum se pune un foarte mare accent pe ceasuri, purtate evident ca accesorii. Si daca v-ati hotarat sa va cumparati cat mai repede unul, alegeti ceasuri care sa aiba curele in culori pastelate, deschise, fresh, precum roz pal sau lila.

Pantofii cu platforma

Atat de apreciati sezonul trecut, pantofii cu platforma raman in tendinte. Insa specialistii ne prezinta si alternative foarte interesante: pantofii cu tocuri metalice si chiar cu aplicatii in acelasi stil. Incercati sa renuntati la pantofii aurii sau argintii, care sunt cu siguranta out. Alegeti in schimb pantofii accesorizati, cu catarame sau pietre, sau pe cei cu imprimeuri. In voga sunt si tocurile groase si botul patrat, in timp ce si botul semirotund se mentine.

Curele si iar curele

Acest trend se mentine cu succes de mai bine de un an. Fie ca sunt foarte late, ca sa subtieze talia, mai subtiri pentru o nota de eleganta, sau purtate chiar pe solduri, curelele cu siguranta nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. Ba mai mult, am putea spune ca sunt un accesoriu indispensabil oricarei tinute. Specialistii merg atat de departe, incat ne recomanda sa ne achizitionam cate una in fiecare culoare!

Spor la cumparaturi!

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.