Setari Cookie-uri

Leave your hat on

Intotdeauna am considerat ca o tinuta accesorizata potrivit cu o palarie eleganta sau o palariuta sport-sic este extrem de atragatoare si deosebita. Foarte multe persoane se feresc sa ofere tinutei un astfel de "rafinament ocazional"...

Retinem esarfele colorate, cu imprimeuri, care sunt cu adevarat deosebite si extrem de potrivite pentru o tinuta lejera de primavara sau vara. Le putem asorta la o palarie de genul celor folosite de Lacroix, dar purtate normal, in timp ce esarfa poate sa acopere palaria cu totul sau poate sa ofere numai o banda pe centrul ei, in cerc. Nu uitati, lasati esarfa sa coboare pe langa gat si prindeti-o la spate. Cu siguranta veti fi deosebite cu palariuta voastra stylish! Acest stil se potriveste perfect cu rochiile usoare, cu imprimeuri florale, dar aveti grija ca palaria si imprimeurile rochiilor sa nu faca nota discordanta. Daca nu nimeriti acelasi tip de imprimeu, optati fie pentru o rochie uni, fie pentru esarfa simpla.

Din esarfa puteti realiza si un turban, acoperindu-va capul si parul in intregime cu esarfa. La final puteti sa incheiati esarfa in spatele capului sau mergeti pe acelasi model cu gatul acoperit de prelungirea ei. Veti avea un look foarte feminin care evidentiaza trasaturile fetei. In functie de locul in care decideti sa incheiati modelul, puteti sa prindeti si o brosa deosebita, in acest caz va recomand sa incheiati pe lateral. Este de mare efect!

Esarfa se mai poate folosi si ca bentita, un stil simplu dar incredibil de seducator. Fie ca va lasati parul desfacut, fie ca il prindeti in coada, adaugati si o esarfa indoita si prinsa la spate, veti arata mult mai bine. Puteti sa alegeti si bentite din material textil, sau cele metalice, care inca sunt la moda, indiferent daca sunt mai late sau mai subtiri, important este sa fie colorate.

Palariile scurte se potrivesc foarte bine si stilului sportiv-elegant, iar pentru a fi cu adevarat in tendinte puteti sa alegeti si palarii cu motive etnice, caci stilul etno este la mare cautare.

Nu uitati, in acest sezon... you can leave your hat on!

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.