Setari Cookie-uri

Vedete bine imbracate la premiile Grammy

Noaptea de 10 februarie a fost una speciala, o noapte in care talentul muzical si eforturile creative au fost rasplatite. Cu atat mai mult cu cat premiile Grammy au sarbatorit cea de-a 50-a editie. Luxul, extravaganta, stralucirea si frumusetea au fost bine puse in valoare si reprezentate pe covorul rosu pe care au defilat unele dintre cele mai cunoscute si iubite vedete ale industriei muzicale. Si cum suntem fashioniste convinse, am tras si noi cu ochiul la tinutele vedetelor pentru a mai invata cate ceva. Cine a fost in tendinte, cine a impresionat prin gust si rafinament la cel mai mare show muzical?

9. Mai rar am vazut-o pe Nelly Furtado purtand o tinuta eleganta, dar cand o face, o face cu stil. Ea poarta o rochie semnata Arthur Mendoca, de un albastru luminos si stralucitor, cu un model care aminteste de frumoasele cadane.

10. Faith Hill - nu stiu daca rochia a avantajat-o pe Faith Hill, sau ea a pus rochia in evidenta purtand-o. Cantareata country arata intotdeauna foarte bine, iar la acest eveniment a facut dovada unui stil impecabil, alegandu-si o rochie neagra, semnata Valentino, cu un umar dezgolit, mulata pe formele apetisante.

Un articol de Lucia Ionescu

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.