Setari Cookie-uri

Vedete bine imbracate la premiile Grammy

Noaptea de 10 februarie a fost una speciala, o noapte in care talentul muzical si eforturile creative au fost rasplatite. Cu atat mai mult cu cat premiile Grammy au sarbatorit cea de-a 50-a editie. Luxul, extravaganta, stralucirea si frumusetea au fost bine puse in valoare si reprezentate pe covorul rosu pe care au defilat unele dintre cele mai cunoscute si iubite vedete ale industriei muzicale. Si cum suntem fashioniste convinse, am tras si noi cu ochiul la tinutele vedetelor pentru a mai invata cate ceva. Cine a fost in tendinte, cine a impresionat prin gust si rafinament la cel mai mare show muzical?

4. Miley Cyrus, vedeta din serialul Hannah Montana, care a fost difuzat si la noi de postul de televiziune TVR1, a intrat pe locul patru al acestui clasament. Desi are numai 15 ani, ea a dovedit ca stilul nu tine cont de varsta, si daca unele persoane il invata, pentru altii este chiar un talent. Ea a optat pentru o rochie potrivita pentru varsta ei, sexy si tinereasca, dar totusi adaptata unui eveniment deosebit.

5. Inca odata Rihanna a impresionat printr-o rochie foarte bine aleasa, asa cum deja ne-a obisnuit. Stilul ei este mai degraba nonconformist si cu toate astea nu greseste. Un model complicat cu multe detalii de efect si in plus un albastru puternic, iar pentru manichiura si pedichiura a optat pentru rosu... si totusi a aratat atat de bine.

6. Tinuta Aliciei Keys are usoare influente din moda victoriana, rochia ei semnata Giorgio Armani este perfecta pentru o seara deosebita, fiind eleganta si sexy. De la material, culoare, model, pana la coafura, totul a fost bine ales si bine gandit.

7. Cantareata si compozitoarea de muzica country Taylor Swift a ales o rochie foarte glamorous, din satin de un mov pal, deux-pieces, cu corset si fusta lunga usor fronsata, invaluita in voal cu detalii pretioase.

8. Natasha Bedingfield a laes o tinuta puternica pentru o voce puternica. Rochia Natashei este senzationala, ea insasi o descrie drept “fluida si glamourous”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.