Setari Cookie-uri

Agnes Toma ss09

Agnes Toma a lansat, de curand, in magazine colectia de primavara-vara 2009. In spiritul caracteristic brandului de eleganta si rafinament, designerul aduce un aer proaspat, jovial, adresandu-se unei femei moderne, care evolueaza de la un stil young, indraznet la unul clasic-chic, cu accente romantice.

Agnes Toma propune o garderoba bogata, intr-o paleta cromatica contrastanta de alb, negru, galben, ce ne surprinde cu rochii vaporoase din panza de bumbac brodata in stil englez accesorizate cu palarii-fantezie, rochii cu imprimeu floral in stilul anilor 50 combinate cu colanti sau camasi cu maneca scurta, pantaloni scurti si fuste mini, camasi vaporoase din matase naturala, fuste si pantaloni din satin duchesse cu talia inalta ce confera eleganta siluetei… o varietate de elemente noi de croiala, volume controlate inserate in produs, accente, detalii fine ce completeaza produsele, toate acestea conturate intr-o noua silueta.

Magazinele Alb si Negru si Tasha propun astfel o garderoba completa de vara, unde, de la casual la cocktail, piesele noii colectii se pot mixa pentru a obtine un look proaspat si actual in ideea de maxima personalizare.

Va invitam sa admirati piesele care ne-au atras atentia:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.