Setari Cookie-uri

Avanpremiere

Luni, 18 februarie 2008, pe scena S緲ii Mari a Teatrului National Bucuresti, a avut loc a IV-a editie a Galei AVANPREMIERE.

Luni, 18 februarie 2008, pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, a avut loc a IV-a editie a Galei AVANPREMIERE.

In cadrul Galei su fost prezentate colectii tip cruise (primavara-vara 2008) si pre-fall (precolectii toamna-iarna 2008-2009) ale brand-urilor: Eniko Szanto, Anca Ciataras, BM Jeans, Zasha, Carmen Secareanu si Instinct by Andreea Vicol.

Gala AVANPREMIERE reprezinta cel mai important eveniment multibrand din Bucuresti, reunind de aceasta data intr-o sceno-tehnica cu totul aparte, specifica Teatrului Naional Bucuresti – “noii consacrati” si debuturi creditate de catre “AVANPREMIERE Concept” (producatorul evenimentului).

Eniko Szanto- Zulu de Zazu

Eniko a debutat in lumea modei facand saltul de la stilism de presa scrisa si televiziune spre creatie vestimentara.Se observa dragostea pentru elemente etnice, asimetrii, tot cu o discretie a compozitiei si o claritate a mesajului demne de un designer matur.

Show-ul s-a incheiat cu prezenta Adelei Popescu, care a prezentat cu aceeasi suavitate ca la televizor.

Anca Ciataras- Cruise 2008

Colectia a prezentat, intr-un cadru modern, elemente specifice anilor ’70 cum sunt formele trapezoidale, la pantaloni, topuri si rochii, imbinate cu elemente romantice ale anilor ’80, ansambluri teatrale, care se regasesc in special la costumele realizate din tull sau satin.

MB Jeans “We are the dance generation!”

MB Jeans a mers si de aceasta data pe mana designerului Lucian Pop, realizand o colectie extrem de tinereasca si colorata, o viziune primara a celei mai in voga curent de clubbing parizian.Miza a fost o rochie smiley, prezentata de Loredana Groza.

Zasha

Zasha a prezentat o colectie eminamente urbana cu accente futuriste si o noutate absolut a outwear-urilor si underwearurilor in sensul pardesielor folosite ca si camasi si a trench-urilor pe sub rochii, rezultand un look inedit si de o modernitate surprinzatoare.

Carmen Secareanu

Carmen Secareanu a prezentat o colectie pre-fall 2008-2009, aceeasi gama minimala si austera, dar plina de idei, asa cum ne-a obisnuit.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.