Setari Cookie-uri

Avanpremiere

Luni, 18 februarie 2008, pe scena S緲ii Mari a Teatrului National Bucuresti, a avut loc a IV-a editie a Galei AVANPREMIERE.

“Instinct” by Andreea Vicol a debutat in Gala AVANPREMIERE ca beneficiara a “bonusului de incredere ”- “White Card”, atribuit numelor aflate la debut dar cu certe calitati creative si de dezvoltare.Colectia este o calatorie stilistica prin ani ’90 si inceputul secolului XXI. Este o garderoba optima pentru o croaziera in Insule: o explozie de materiale si culori pentru o poveste de vara stylish&smart.

In cadrul evenimentului s-a desemnat castigatorul concursului “Best New Comers”, acesta fiind Mirela Diaconu, absolventa a Instituto NABA-Milano, au mai fost evidentate Alina Ene pt cel mai buna story-board si studiu pregatitor de colectie si Laura Cremene, pentru cea mai grafica mapa de prezentare, cea mai complexa colectie a fost a castigatoarei Mirela Diaconu, beneficiara a “White Card-ul de incredere”.

Pentru a doua oara au fost utilizate scene culisante, scene rotative si lumini tangentiale (modelele urmarind lumina si nu invers), scena Teatrului National Bucuresti dovedindu-se inca o data o gazda exceptionala pentru show-urile de calibru, de genul Galei AVANPREMIERE- surprizele vor continua la editia a V-a, la finalul lunii octombrie 2008.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.