Setari Cookie-uri

Tendinte in moda

Cele mai noi tendinte in moda au fost prezentate la Brandswalk Bucuresti Mall.

In acest sezon, Debenhams reinventeaza look-uri neconventionale, culori indraznete, atingeri delicate. Dupa 20 de ani de arta vestimentara pentru celebritati din toata lumea si perfectiune in designul de concept, Debenhams propune pentru sezonul primavara - vara 2008 diverse stiluri si atitudini. Sensibile sau puternice, cu o imagine delicata sau indrazneata, personalitati din toata lumea aleg tinute din galeria de designerii din Debenhams. Kylie Minogue, Madonna, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Nicole Kidman sau Ronan Keating poarta haine semnate de Matthew Williamson, Jasper Conran sau Julien Macdonald.

In aceasta primavara domnii pot alege trei look-uri neconventionale propuse de Debenhams: Riviera Urbana – combina tendintele anilor ’50 cu tinutele city-smart in culori de alb, negru si nuante usoare de gri, cu accente puternice de orange si verde; Chic Festival –foloseste o apropiere mai puternica de stil: camasile de bumbac in culori reci si neutre sunt accesorizate cu esarfe subtiri si bijuterii discrete; Rock Pop –este o combinatie de cultura punk, hip-hop si atingeri de rock. Culorile sunt puternice si indraznete: jeansi rosii combinati cu jachete galbene cu printuri grafice creeaza o imagine individuala nonconformista.

Colectia Women Casual de la Esprit prezinta in aceasta primavara o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste electrizante. Imaginea urbana este realizata prin contraste puternice, croieli arhitecturale si detalii oversize, iar materialele clasice sunt reinventate pentru a trasa o imagine industriala expresiva. Trecutul apare sub tema trendului hippie, cu forme geometrice, buline si dungi combinate cu o paleta de tonuri de kaki, verde, cream sau gri.

Culorile elementare ale acestei primaveri sunt albul-fum si argintiul, care combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens creeaza efecte luminoase si un aer avangardist. Silueta perfecta reprezinta focusul colectiei Esprit Casual pentru barbati. Principala sursa de inspiratie este stilul docherilor anilor '60: jachete cu croieli largi, pantaloni drepti, din bumbac si panza. Imaginea originala este garantata de butonii, gulerele si mansetele in forme neobisnuite si de denimul prespalat sau cu umbre profunde de indigo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.