Setari Cookie-uri

Reinventeaza-te!

Primavara este fara indoiala anotimpul schimbarilor. Ne schimbam hainele, incercam o coafura noua, parca nici fardurile cele vechi nu mai sunt potrivite cu luminozitatea atmosferei

Aceasta este regula de baza a machiajului pentru acest sezon. Pentru a fi la unison cu tonurile proaspete ale naturii alegeti sa purtati tonuri proaspete pe chipul vostru, imprumutati luminozitatea si coloritul simplu al naturii si rasfatati-va cu ele. Vedetele cu stil ale Hollywood-ului au decretat: simplu si fresh. Machiajul minimalist completeaza ideal un look fresh si accentueza frumusetea naturala.

Scurt sau lung?

Si scurt si lung... evident nu in acelasi timp. Desi nu este tocmai exclus intrucat se poarta colturile si taieturile inegale fie pe intreaga coafura fie pe parti bine definite, coafuri asimetrice Exista o mare libertate in ceea ce priveste coafurile, in acest sezon nu mai domina un singur stil, radical, fie scurt fie lung, asa cum s-a intamplat cu tunosoarea bob. Exista trei cuvinte cheie de care sa ne lasam ghidate: sic, sofisticat si tineresc. Persoanele care adora parul lung pot sa opteze pentru bucle lejere si voluminoase sau pentru o coafura ciufulita cu stil. Pentru o schimbare de look puteti oricand sa apelati la ajutorul stilistului si sa va alegeti o tunsoare scurta pentru revitalizarea imaginii.

Citește și:

Ametitoarele miresme...

E bine sa se mentina ametitoare si nu letale. Primavara impune renuntarea la parfumul de iarna, care oricat de seducator ar fi nu este potrivit pentru sezonul cald deoarece temperaturile mai crescute il vor face insuportabil, mult prea greu. Numai in cazul in care nu stiti cum sa scapati de un coleg mult prea insistent si ati hotarat sa recurgeti la masuri extreme ramaneti la acelasi parfum greu de iarna. Altfel este bine sa alegeti pentru primavara un parfum usor, crud, fresh, care sa induca senzatia de prospetime ce invaluie perfect intreaga tinuta de primavara.

Nu uitati: prospetime, naturalete, stil!

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.