Setari Cookie-uri

Rochii de seara la Emmy: DAAAA si NUUU

Va propunem un studiu de caz: Emmy-urile care tocmai si-au desfasurat covorul sclipicios pe 20 septembrie! La gala de premii organizata pentru celebrarea starurilor si a serialelor din primetime, s-au purtat designeri cu staif si pedigree, dar si creatii din noul val mai fara experienta la spectacole de stil similare.

Criticii sunt in mare parte de acord in privinta alegerilor vestimentare ale divelor cu care ne-am obisnuit de pe micul ecran: per total, defilarea lor s-a conformat regulilor de afisare in asemenea context elegant-isim.

Sa vedem cam cum arata acest cod ridicat la rang de porunci dumnezeiesti, exemplificand cu faux-pas-uri notabile si aparitii ravisante de la gala acestui an!

Realizat de Ioanina

Originea obscura garanteaza buzz
ASA DA:


Cand cutare celebritate descinde intr-un sac (caz greu de imaginat, ce-i drept), daca sacul cu pricina pare facut pentru ea, si doar pentru ea, va starni dezbateri: asa s-a intamplat cu rochia Versace a zanei January Jones.

Dupa ce au rasfoit frenetic tinutele prezentate la preview-ul de toamna-iarna 2009, criticii s-au declarat depasiti de situatie: rochia alba, cu trena vaporoasa si top gen corset clepsidra cu model decupat geometric, mai are o singura sansa sa-si faca aparitia pe catwalk, si anume in spectacolul preview pentru primavara 2010, programat la sfarsit de septembrie in Milano.

In caz contrar, va deveni clar ca January poarta un unicat!

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.