Setari Cookie-uri

Rochii de seara la Emmy: DAAAA si NUUU

Va propunem un studiu de caz: Emmy-urile care tocmai si-au desfasurat covorul sclipicios pe 20 septembrie! La gala de premii organizata pentru celebrarea starurilor si a serialelor din primetime, s-au purtat designeri cu staif si pedigree, dar si creatii din noul val mai fara experienta la spectacole de stil similare.

Criticii sunt in mare parte de acord in privinta alegerilor vestimentare ale divelor cu care ne-am obisnuit de pe micul ecran: per total, defilarea lor s-a conformat regulilor de afisare in asemenea context elegant-isim.

Sa vedem cam cum arata acest cod ridicat la rang de porunci dumnezeiesti, exemplificand cu faux-pas-uri notabile si aparitii ravisante de la gala acestui an!

Realizat de Ioanina

Originea obscura nu garanteaza bila alba
ASA NU (PREA):


Stiti cine a mai creat buzz pentru ca s-a prezentat intr-o rochie conceputa doar pentru ea? Jennifer Westfeldt, despre care, in afara faptului ca se-agata de bratul actorului Jon Hamm, nu auzisem mare lucru.

Iubita lui Jon a imprumutat talentul “croitorilor” de la Gucci, care au intolit jumatatea ei masculina intr-un mare fel – dar nici la ea nu s-au lasat mai prejos, creandu-i o rochie din crep gri-albastrui, cu pliuri si straluciri discrete, si, mai ales, una fara seaman.

La propriu, mai curand decat la figurat, caci realizarea in sine, purtata fara atitudine, nu ademenea prea multe blituri.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.