Setari Cookie-uri

Topul Vanity Fair

Ca in fiecare an, celebritatile asteapta cu sufletul la gura topul prestigioasei reviste Vanity Fair care desemneaza cele mai elegante 37 de vedete. Spre deosebire de alte publicatii care promoveaza in topurile lor doar starurile de la Hollywood, Vanity Fair a inclus in clasamentul sau personalitati din toate domeniile: cultura, arta, marochinarie, afaceri, economie sau showbizz.

12. “Bond, James Bond!”. Interpretul agentului 007 , Daniel Craig s-a clasat pe locul 12 in topul Vanity Fair. Chiar daca nu mai este demult un tanar, la 40 de ani, Daniel craig ramane un barbat elegant, sarmant si farte serios, rareori fiind zarit zambind in public.




8 Desi nu se poate lauda cu un simt estetic de invidiat, o continua prezenta in paginile de prost-imbracate, actrita Tilda Swinton s-a clasat pe un surprinzator loc 8, datorita radacinilor ei scotiene, au motivat conducerea Vanity Fair.
Pentru poza, click aici

5 Extravaganta Sarah Jessica Parker a revenit in atentia revistelor de specialitate datorita continuarii pe marele ecran a serialului “Totul despre sex”. Desi filmul este destul de plictisitor, garderoba lui Sarah Jessica Parker este incantatoare, starnind invidia si admiratia femeilor prezente in salile de cinema.

4 O prezenta cel putin bizara, iubita printului William, fragila Kate Middleton s-a situat pe locul 4, surclasand celebritati ca Angelina Jolie sau topmodelul anilor ’90, Christy Turlington.




3 Prima Doamna a Frantei, controversata Carla Bruni se afla pe locul 3, datorita elegantei de care a dat dovada in vizita oficiala la Palatul Buckingham.
Pentru poza, click aici
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.