Setari Cookie-uri

Haine evergreen

Dont get me wrong, if i come and go like fashion spunea un hit al celor de la Pretenders si intr-adevar, cateodata, nimic nu pare mai nestatornic si mai dezamagitor decat moda.

Cine nu-si aminteste clasicul hollywoodian „Breakfast at Tiffany’s” cu superba Audrey Hepburn si acele piese parca lansate de ea pentru totdeauna? Una dintre acestea este helanca neagra, ce poate oferi un aer de rafinament chiar si unei tinute casual. Mare atentie insa la material, ce trebuie sa fie de bune calitate.

Orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba o fusta conica. Introdusa de catre Christian Dior in anii 50, aceasta avantajeaza orice silueta, alungind-o si in acelasi timp evidentind formele. Alege culorile neutre si nu uita ca lungimea optima este cea cu 2-3 cm deasupra genunchiului.

O garderoba nu poate fi completa fara macar o pereche de jeans. Alege insa : un model clasic, navy, unii largi, tipic anilor 70 iar in caz ca silueta iti permite opteaza si pentru un model tigara, intr-o culoare inchisa, bleumarin sau negru.

Un blazer frumos reprezinta inca o piesa obligatorie in garderoba unei femei, putand fi purtat atat la birou cat si in alte ocazii, cu diferite piese.

Am ajuns si la celebra Little Black Dress, arma secreta a oricarei femei cand vine vorba de o cina romantica, de un cocktail sau o petrecere. Lansata de Coco Chanel in 1926 (fiind cea care a transformat negrul dintr-o culoare de doliu intr-o culoare a elegantei) a fost imbratisata de orice femeie.

Aceasta poate avea orice model si orice lungime cat timp avantajeaza purtaroarea. „Fara modele” era regula lui Jackie Kennedy, regula ce se aplica perfect cand vine vorba de micuta rochie neagra.

Am ajuns la accesorii, armele cu doua taisuri care pot completa sau distruge o tinuta.

Pantofii. Da fetelor, pasiunea noastra, a tuturor! Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba o pereche de pantofi negrii, cu un toc mai gros. Regulile de baza sunt sa fie de calitate si confortabili.

Nimic nu se compara cu misterul si distinctia date de o pereche de ochelari de soare negrii. Clasici sau glam, acestia iti protejeaza ochii de razele nocive si pot fi un accesoriu de baza al unei femei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.