Setari Cookie-uri

Genti (de) dive

In zilele noastre, geanta si-a depasit de mult timp conditia de accesoriu, devenind un simbol al rafinamentului, statutului social si al opulentei. Citim in reviste de moda sau tabloid-uri despre adevarate bijuterii ce pot fi admirate atat la bratul persoanelor publice cat al unor prezente mai discrete. Aceste genti impresioneaza aproape orice femeie, multe si le doresc dar din pacate putine sunt norocoasele care se pot mandri cu o astfel de achizitie.

Kelly e disponibila in 5 marimi diferite si poate fi din piele simpla sau de crocodil, aligator sau strut.
Pretul unui Hermes Kelly porneste de la 10 000 $ si poate ajunge pana la 60 000$. Amatoarele (care odata cu luxoasa achizitie vor intra intr-un club exclusivist al detinatoarelor: vedete, membre ale familiilor regale, femei de afaceri, oameni politici etc) au insa de indurat, pe langa pret, si o lista de asteptare de 3 ani.

Takashi Murakami pentru Louis Vuitton

Takashi Murakami (n. 1963) este unul dintre cei mai importanti artisti japonezi a carui opera cuprinde o gama larga de lucrari de la desene la sculpturi. Este doctor in arte si a expus in cele mai importante muzee si galerii de arta din lume.

A colaborat cu celebra casa Louis Vuitton pentru colectia Monogram Multicolore.

Printre modelele sale se numara :

Priscilla bag

Muza acestui model a fost Joan Crawford care i-a dat viata personajului Priscilla Crowninshield din filmul mut “Across to Singapore” din 1928, povestea a unui triunghi amoros al unei femei iubita de 2 frati.
Este disponibila in doua culori (alb si negru) si se gaseste la un pret de 1710$ (eluxury.com)

Rita bag

Diva anilor 40, Rita Hayworth l-a inspirat pe Takashi Murakami pentru creatia sa Rita bag, ce face parte din colectia Monogram Multicolor, este disponibila in 2 variante de culori (alb sau negru) si are un pret de 2370$.

Ursula bag

Ursula Andress, renumita actrita hollywood-iana ce va ramane in istorie ca fiind prima Bond girl l-a inspirat pe artist sa creeze aceasta geanta-bijuterie ce are un pret de 2200$.

Marilyn bag
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.