Setari Cookie-uri

Mode City: Salonul International de Lenjerie de la Paris

In perioada 6-8 septembrie 2008, s-a desfasurat unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei pe plan mondial: Mode City 2008, salonul dedicat exclusiv lenjeriei, costumelor de baie si vestimentatiei pentru plaja din cadrul evenimentului Paris Capitale de la Creation.

In perioada 6-8 septembrie 2008, s-a desfasurat unul dintre cele mai importante evenimente din lumea modei pe plan mondial: Mode City 2008, salonul dedicat exclusiv lenjeriei, costumelor de baie si vestimentatiei pentru plaja din cadrul evenimentului “Paris Capitale de la Creation”.

Timp de cinci zile, la inceputul lunii septembrie, Parisul a invitat intreaga lume sa redescopere ritmurile si surprizele unui oras magic. In cadrul unui eveniment denumit generic “Paris Capitale de la Creation”, originalitatea si tendintele, moda si decoratiunile, designul si accesoriile, formele si culorile, texturile si imaginile s-au contopit pentru a oferi vizitatorilor o desfasurare impresionanta de forte a ceea ce consacrat Parisul ca fiind capitala mondiala a bunului gust.

Targurile de creatii vestimentare, incaltaminte, lenjerie intima, bijuterii si decoratiuni interioare desfasurate la Paris Expo Porte de Versailles si Paris Nord Villepinte, impreuna cu evenimentele din City of Paris si Paris Region Ile de France au readus capitala Frantei in centrul atentiei, prezentand-o intr-o noua lumina.

Sub egida “Paris Capitale de la Creation”, s-a desfasurat in premiera la Paris, intre 6 si 8 septembrie, Mode City - salonul dedicat exclusiv lenjeriei, costumelor de baie si vestimentatiei pentru plaja. Structurat in patru zone distincte - Young Fashion, Designer Labels&Creations, Cocooning si The Essentials, acest rendezvous al viitoarelor tendinte a reunit peste 700 de branduri reprezentand 90 de tari, standurile fiind dispuse pe o suprafata de 30.000 de metri patrati.

Din cei peste 25.000 vizitatori, 70% au fost cumparatori internationali iar restul de 30% - francezi, reprezentand retele multimarca, boutique-uri independente, distribuitori si magazine renumite, precum Galeriile Lafayette, Printemps si La Redoute.

Singurul brand care a reprezentat Romania la acest eveniment, Jolidon si-a afirmat notorietatea pe scena internationala a lenjeriei si costumelor de baie, alaturi de nume precum John Galliano, Alberta Ferretti si Christian Lacroix.

Dovedindu-si inca o data statutul de brand de prestigiu in galeria marilor producatori de lenjerie si costume de baie, Jolidon a obtinut aprecierea desavarsita a organizatorilor si vizitatorilor salonului, marcile Jolidon, Prelude, Infiore si Lilly fiind selectionate pentru a participa la toate evenimentele salonului, ilustrand tendintele inovatoare pentru 2009-2010.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.