Setari Cookie-uri

Regulile animal print

Daca vrei sa fii cu adevarat sexy si indrazneata intr-o noapte nebuna, una dintre primele tale alegeri trebuie sa fie o tinuta animal print! Inca in tendintele sezonului toamna-iarna, imprimeurile stil leopard, tigru sau zebra aduc o nota super sexy unui outfit bine gandit, ce respecta regulile esentiale ale animal print-ului.

Daca vrei sa te inspiri din tinutele vedetelor in alegerea unor hainute animal print, apeleaza la surse de inspiratie precum tinutele reusite ale unor staruri ca Agyness Deyn, Lou Doillion, Rachel Bilson sau Keira Knightley. Ele stiu de fiecare data cum sa fie sexy si in acelasi timp elegante! In schimb, stai cat mai departe de stilul outfit-urilor dezastruoase, cu piese animal print in exces si in combinatii nefaste, ale lui Paris Hilton, Queen Latifah, Lindsay Lohan si multe altele. Chiar si Victoria Beckham, faimoasa pentru aparitiile ei stilate, a dat gres cu un outfit animal print, fiind aspru criticata de specialisti pentru acea gafa vestimentara.

Probabil ca ti-ai dat seama deja ca imprimeurile tip felina sunt pretentioase si destul de dificil de asortat, pana si vedetelor, cu toata armata lor de stilisti, fiindu-le greu uneori sa creeze cele mai reusite outfit-uri. Vei iesi din anonimat, ramanand in acelasi timp in zona prezentelor elegante, daca vei purta o esarfa (Louis Vuitton, de exemplu) cu imprimeu leopard - ia exemplu de la Kelly Osbourne sau Keira Knightley -sau o pereche de pantofi rafinati cu note animal print; pentru un look glam, le poti combina, dar nu uita: nu mai mult de doua piese imprimate in acelasi outfit!

De ce este important sa retii aceste reguli ale tinutelor animal print? Deoarece tocmai au avut loc prezentarile de moda pentru sezonul primavara-vara 2009 ale celor mai importanti designeri si, ghici ce! Animal print-ul revine in forta si promite sa faca furori in prima jumatate a anului viitor! Shht, inca e secret!...

Un articol de Raluca Mateescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.