Setari Cookie-uri

5 dive nemuritoare: adopta stilul lor!

Fashion icons clasice: Marilyn Monroe, Coco Chanel, Grace Kelly, Audrey Hepburn si Ingrid Bergman - secretele stilurilor adoptate de fiecare dintre aceste dive nemuritoare!

Grace Kelly

Una dintre cele mai stilate aparitii de la Hollywood, Grace Kelly a avut dintotdeauna delicatetea unei printese. A debutat in showbiz prin modelling, performante pe Broadway si show-uri de televiziune, croindu-si astfel drumul catre faima de la Hollywood. Dupa filme ce i-au adus o cariera spectaculoasa, Grace se casatoreste cu printul Rainier in 1956, devenind astfel Printesa Grace de Monaco.

In ceea ce priveste stilul ei, Frank Sinatra a declarat: “Grace era o femeie minunata si gratioasa, fiind o printesa din momentul in care s-a nascut.” Grace inspira intotdeauna inalta clasa, prin aparitiile sale simple, dar sic, adoptand mereu tinute elegante. Piesele de baza ale garderobei lui Grace Kelly erau pantalonii capri, bluzele de matase, fustele clasice, mantourile bufante si deux-pieces din casmir. Accesoriile ei preferate erau esarfele purtate pe cap, manusile albe, colierele de perle si gentile oversized de la Hermes.

Citeste aici mai multe despre printesa Grace Kelly

Audrey Hepburn

Niciun top al celor mai glamour femei din istorie nu ar fi complet fara Audrey Hepburn! Faimoasa pentru “micuta rochie neagra” sau “little black dress” si ochelarii de soare supradimensionati, Audrey Hepburn a facut senzatie in lumea Hollywood-ului jucand in filme precum Breakfast at Tiffany’s si Roman Holiday. De fapt, rolul sau din Mic dejun la Tiffany a fost cel care a adus in lumina reflectoarelor ceea ce avea sa devina clasica rochie neagra, element esential in garderoba fiecarei femei elegante. Daca ar trebui sa definesc stilul “Audrey Hepburn” in doua cuvinte, as spune sic si simplu, deoarece ea a reusit sa obtina un look elegant pe care il afisa cu o naturalete fermecatoare, acesta fiind unul dintre efectele cel mai greu de obtinut in moda.

Componentele vitale ale vestimentatiei lui Audrey Hepburn erau, pe langa rochia neagra cu croiala simpla, pantalonii capri, purtati cu balerini, gulerele polo si barcuta, cu inchidere pe umar (acestea din urma devenind faimoase datorita lui Audrey Hepburn si Jacqueline Kennedy Onassis), deux-pieces elegante si mantourile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.