Kudika si Jade Alliance te invita la concurs! Poti castiga un colier de perle Mallorca in valoare de 200 lei oferit de Jade Alliance. Premiul poate fi vizualizat aici. Tot ce trebuie sa faci este ne spui parerea ta in legatura cu Jade Alliance!

Coliere cu pietre prețioase purtate cu haine casual: aceasta e moda sezonului!

Ce poti castiga?

Un colier lucrat din doua siraguri de perle Mallorca in culori pastelate si accesorizate cu o inchizatoare moderna, eleganta, un element important al acestui model. Pentru a putea pastra bijuteriile de Mallorca la fel de frumoase cum le-ati cumparat, trebuie sa le feriti neaparat de contactul direct cu parfumuri, spray-uri sau fixativ de par, deoarece acestea le pot afecta stralucirea. Mai intai aplicati produsele pe corp si apoi, dupa cateva minute, puneti bijuteriile. Perlele se pastreaza in pungute de catifea, ferite de alte bijuterii dure, cum ar fi cristalele. La cerere, va putem furniza si cercei si bratari asortate cu colierul. Bijuterii prin Jade Alliance.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a castiga colierul de perle Mallorca in valoare de 200 lei este de ajuns sa vizitezi siteul Jade Alliance si apoi sa ne trimiti un email pe office@kudika.ro in care sa ne spui parerea ta despre bijuteriile de acolo si sa ne trimiti linkul de la bijuteria ta preferata. Intri astfel in cursa pentru castigarea colierului.

Ulterior, castigatoarea va fi anuntata prin email despre modul in care poate intra in posesia premiului*.

* In cazul in care un castigator nu raspunde la emailul organizatorilor in decurs de o saptamana, castigatorul este anulat si este alesul un altul

Bijuterii cu perle prețioase: poartă-le indiferent de ținută!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: