Setari Cookie-uri

Bucharest Fashion Week

Intre 12 si 16 noiembrie 2008 a avut loc cea de-a 16-a editie a Bucharest Fashion Week, eveniment organizat de FashionTV, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani si gazduit, pentru a treia oara, de Rin Grand Hotel.

Cateva dintre vedetele prezente pe catwalk au fost Razvan, Dani si Radu Valcan, acestia defiland saptamana trecuta la prezentarea de moda a lui Stefan Musca. Cu toate ca toata lumea se astepta sa o vada pe Mihaela Radulescu, iubita lui Dani, in primul rand la prezentare, aceasta a anuntat ca nu va reusi sa ajunga pentru a-l vedea pe Dani defiland. Colectia creatorului de moda Stefan Musca a fost caracterizata prin tinute diversificate, de la sport si casual la haute-couture, cu croieli ultramoderne si realizate din materiale precum stofa, denim, tafta, matase si piele, atragand atentia tuturor celor prezenti la Rin Grand Hotel.

Un moment important al Bucharest Fashion Week este si Romanian Fashion Awards, gala prin care organizatorii Bucharest Fashion Week isi doresc sa marcheze sfarsitul inca unui an al modei si modelingului din Romania, prin desemnarea celor care s-au facut remarcati si au contribuit la conferirea unor standarde internationale acestui domeniu. Astfel, s-au acordat premii pentru: cel mai bun creator de pret-a-porter/ cel mai bun creator de haute-couture, cel mai bun model masculin/cel mai bun model feminin, cea mai buna coperta de revista, cel mai bun fotograf de podium/de moda, cel mai bun hair-stylist si altele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.