(P)Takko: Moda pentru intreaga familie, la preturi exceptionale

Tinute trendy si rafinate, chic, sport sau casual oricine doreste sa-si improspateze garderoba, o va putea face imediat, fara sa cheltuiasca multi bani. TAKKO ofera articole de moda pentru intreaga familie, la preturi accesibile tuturor. De la piese individuale, pana la compleuri perfect armonioase, la TAKKO veti gasi intotdeauna ceva nou, datorita aprovizionarii permanente a magazinelor cu articole vestimentare in ultimele tendinte.

Tinute trendy si rafinate, chic, sport sau casual – oricine doreste sa-si improspateze garderoba, o va putea face imediat, fara sa cheltuiasca multi bani. TAKKO ofera articole de moda pentru intreaga familie, la preturi accesibile tuturor. De la piese individuale, pana la compleuri perfect armonioase, la TAKKO veti gasi intotdeauna ceva nou, datorita aprovizionarii permanente a magazinelor cu articole vestimentare in ultimele tendinte.

Tinutele TAKKO sunt create de designer-ii proprii, din Germania, linia de design purtand amprenta unui concept unitar, din care se desprind colectii complete, bine definite. De la topurile romantice pana la gecile lejere outdoor, de la jeans-ii pentru copii pana la fustele maxi tweed, tinutele TAKKO se adreseaza tuturor si satisfac orice pretentii, ofera fiecarui client posibilitatea unui look original si in tendinte.


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri