(P)Descopera-ti comoara cu bijuterii fantezie Meli Melo - Paris!

Kudika
15 Ianuarie 2009

In perioada 05.01 01.02.2009, Meli Melo Paris te invita sa te bucuri de un nou inceput, un nou an plin de feminitate cu preturi speciale la colectia de toamna iarna 08/09. Reducerile spectaculoase de 50% te asteapta, in limita stocului disponibil!

In perioada 05.01 – 01.02.2009, Meli Melo – Paris te invita sa te bucuri de un nou inceput, un nou an plin de feminitate cu preturi speciale la colectia de toamna – iarna ‘08/’09. Reducerile spectaculoase de 50% te asteapta, in limita stocului disponibil!

In sufletul fiecarei femei se ascunde o comoara inestimabila, care abia asteapta sa iasa la lumina, sa fie dezvaluita prin gesturi, infatisare si bijuterii. Transforma-ti visele in realitate, acum la inceput de an: bucura-te de bijuteriile mult dorite pentru ca in ianuarie au preturi inimaginabil de mici.

Ai privit cu admiratie culorile calde si formele armonioase ale bijuteriilor si accesoriilor fantezie Meli Melo – Paris. Acum, deschide cufarul plin cu vise si iti permiti mai mult! Traieste, poarta-le, implineste-te ca femeie!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri